Wat te doen bij overlijden?

Na het overlijden van uw dierbare komt er veel op u af, terwijl verschillende heftige emoties overheersen. Het is vaak een verwarrende periode vol verdriet. Mogelijk heeft u mij al benaderd om de uitvaart te verzorgen. Maar ook als dat niet zo is, kunt u mij 24 uur per dag bellen op 06 11 59 65 04. Meer informatie vindt u in het hoofdstuk ‘Wat te doen direct na overlijden?’.

Begrafenisondernemer die 24 uur per dag bereikbaar is.

Welke keuzes moet u maken om een uitvaart voor te bereiden?

Na een overlijden moet u over veel zaken beslissingen nemen. Het kan veel rust geven om nu alvast over deze keuzes na te denken.  Wilt u weten welke keuzes dit zijn? Kijk dan bij het onderdeel ‘Voorbereiding van de uitvaart’.

Nazorg

Verlies is ingrijpend en betekent vaak een verandering in het leven van alle betrokkenen rondom de overledene. Het blijkt dat veel vragen niet direct na het verlies ontstaan, maar pas in een later stadium.
Ik vind het daarom erg belangrijk om een goede nazorg te bieden. Wanneer u hier behoefte aan heeft, onderhouden wij ook na de uitvaart contact met u. Lees meer hierover in het hoofdstuk ‘Nazorg’.

De uitvaart voor het overlijden bespreken? Ja, dat kan!

Ik heb al zo vaak gemerkt dat het veel rust geeft om de uitvaart alvast (deels) te regelen, als u weet dat uw leven of dat van uw naaste op korte termijn eindigt. Maar ook al bent u niet op leeftijd of ziek, het is goed om te weten wat u of uw naaste wenst of juist absoluut niet wil tijdens de uitvaart. Het leven kan ineens voorbij zijn. Hierover informeer ik u in het hoofdstuk Uitvaartwensen.