begrafenis arnhem uitvaartcentrum Natasja Huting Uitvaartbegeleiding heeft een samenwerking met de volgende partners in de uitvaartbranche.

Amelius
Amelius is gespecialiseerd in advies over en levering van mooie prematuurkleding, kindermandjes en kistjes, waarbij zoveel mogelijk natuurlijke materialen met een zachte en moderne uitstraling worden gebruikt.

Biesvelden Uitvaartproducten; 100% biologisch
De uitvaartkisten van Jaap de Korte zijn gemaakt van 100% biologische materialen en duurzaam vervaardigd. Van het restmateriaal dat bij het maken van elke kist overblijft, maakt Jaap een vogelhuisje voor de nabestaanden. 

Boedelz Woningontruiming/Boedelafwikkeling
Wij verzorgen uw woningontruiming van A tot Z. Dit scheelt de nabestaanden veel tijd en hierdoor ook geld, wij zijn er om uw nabestaanden te ontzorgen.

De Kneedbare Steen
Pottenbakkerij voor bijzondere urnen.

Coachpraktijk Irma van Reem; begeleiding bij rouw en verlies
Irma van Reem is een rouwtherapeut die u graag begeleidt bij de verwerking van uw verlies. Ieder verlies is uniek en zij kijkt samen met u naar zingeving, naar waar u tegenaan loopt. En naar het weer kunnen omgaan met het leven na uw verlies. Haar praktijk is gevestigd in Elst Gld en het is ook mogelijk om online contact met haar te hebben.

Digitale Nazorg
Voor het toegankelijk maken van allerlei soorten gegevens uit computers, laptops en telefoons tot het opzeggen van social media en online diensten, kortom gespecialiseerd in hulp bij iemands digitale nalatenschap.

Dröge Notariaat en Estate planning: notaris
Dröge Notariaat / Estate Planning is een mensgericht notariskantoor. U heeft wellicht een beeld van een notariskantoor: formeel, wat stoffig en afstandelijk. Bij dit notariskantoor zult u het tegenovergestelde ervaren. Het kantoor is laagdrempelig, toegankelijk en de sfeer is informeel.

Fiori di Rose
Wat geeft de kwetsbaarheid van het leven beter weer dan de teerheid van prachtige bloemen.  Des te passender om op de verdrietige momenten in ons leven onze diepste gevoelens hiermee te willen uiten.

Floral Future
Zelf een rouwboeket maken onder begeleiding met bloemen naar eigen keuze. Jong en oud, met of zonder ervaring. Audrey Apon-Vendrig heet je van harte welkom!

Green Coffins 
Natasja Huting Uitvaartbegeleiding is partner van Green Coffins; distributeur van fair trade groene en natuurlijke manden, kisten en urnen waarbij duurzaamheid voor mens en milieu centraal staan.

I remember you
Carla Salomons maakt unieke en persoonlijke herinneringsdekens, troostkleden, kussens, tassen, knuffels, poefs en sjaals van kleding van uw overleden dierbare. Zo heeft u een dierbaar aandenken dat u troost kan geven.

Jikke Fotografie & Vormgeving
Sinds 2001 fotografeert Jikke Göbel-van Tongeren uitvaarten en heeft daarbij H77A4137bin al die jaren veel ervaring opgedaan. Jikke is altijd op zoek naar een mooi evenwicht in detail en overzicht, hetgeen resulteert in bijzondere eindprodukten, zoals o.a. haar persoonlijke herinneringsboeken.

Moscowa: begraafplaats en crematorium in Arnhem

Natuurbegraafplaats Heidepol
Natuurbegraven betekent eeuwigdurende rust in de schoonheid van de natuur. U kiest voor begraven in de natuur op de plek van uw keuze op natuurbegraafplaats Heidepol. Daarbij past geen grafsteen, maar eventueel wel een houten gedenkteken met uw persoonlijke tekst. U heeft geen zorgen meer over grafrechten en grafonderhoud.

Natuurbegraafplaats Heiderust
Heiderust ligt midden in de natuur aan de rand van de Veluwezoom en is naast een begraafplaats ook een gedenkpark. In 2015 is aan de Velpse kant een plek ingericht als natuurbegraafplaats. Deze graven gaan uiteindelijk op in de natuur. Er zijn geen herinneringsmonumenten aanwezig, hoogstens een boomschijf met inscriptie.

Natuurbegraafplaats Koningsakker
Koningsakker is een unieke natuurbegraafplaats in Arnhem, vlakbij Oosterbeek. De zusters Trappistinnen zijn deze begraafplaats begonnen. Hier kan iedereen ongeacht afkomst of geloof zich laten begraven midden in de natuur. Een graf is blijvend en wordt niet geruimd. 

Nozili bloemisten
Creativiteit en passie staan centraal in wat zij voor u maken. Beleef de fraaie vormen, de weelderige kleuren en de tintelende geuren van onze bloemen. Laat u door Nozili inspireren door de bloemen met een eigen karakter die door ons worden samengebracht tot een boeket of bloemstuk met zeggingskracht.

Ontruimingsdeal
Ontruimingsdeal is De specialist in ontruiming in heel Nederland. Zij zorgen ervoor dat uw woning of bedrijf binnen 1 dag bezemschoon wordt opgeleverd en klaar is voor de eindinspectie.

Rouw-VIP Uitvaartbus
De uitvaartbus maakt het mogelijk om tot het laatste moment en tijdens het vervoer op de dag van de uitvaart bij uw overleden dierbare te zijn. Er zijn verschillende uitvaartbussen die plaats geven aan 8 of 22 personen.

Stephanie Krabbenborg, professional organizer
Stephanie helpt u graag met het organiseren van uw administratie, de boedelafwikkeling, de afwikkeling van de nalatenschap en het uitzoeken van uw spullen en het herinrichten van de ruimtes in huis. Voor u een zorg minder.

Terugkijken op een passend afscheid    
Op een respectvolle wijze wordt het afscheid van uw dierbare middels een videoreportage vastgelegd. Behalve tijdens de dag van de uitvaart kunnen ook thuis of tijdens de condoleance kostbare momenten voor later worden vastgelegd.

Tijdelijke grafbedekking
De periode tussen het begraven van uw dierbare en het plaatsen van een grafsteen duurt soms wel en half jaar of langer. Met een tijdelijke grafbedekking zorgt u ervoor dat het graf niet meer anoniem is en een persoonlijke uitstraling heeft.

Uitvaartbus Deventer; Tot het einde bij elkaar
De bordeaux rode uitvaartbus van Mark van der Poel biedt 15 comfortabeleuitvaartbus rouwvervoer zitplaatsen, bezit over airconditioning, een hoogwaardige muziekinstallatie, is makkelijk toegankelijk, ook voor ouderen en minder validen.

Uitvaartcentrum Moskowa
Een karakteristiek uitvaartcentrum dat gevestigd is in de monumentale boerderij “Moskowa” (1847). Kleinschaligheid en persoonlijke aandacht voor de nabestaanden zijn speerpunt. Het uitvaartcentrum beschikt over twee 24-uurs kamers. 

Uitvaartwade
Uitvaartwaarde is gespecialiseerd in de vervaardiging van lijkwaden, met hoge kwaliteit en oog voor diversiteit. De waden zijn gemaakt van 100% katoen (flanel en canvas) of 100% linnen en zijn geschikt voor zowel begraven als cremeren. De waden die op de website staan, zijn altijd op voorraad.

Wikkelgoed: lijkwaden voor een zachte uitvaart
In zachte stoffen gewikkeld blijft een dierbare dichtbij. Om deze nabijheid voelbaar te maken produceert Wikkelgoed lijkwaden en draagbaren als alternatief voor een gesloten kist.

Zavadi Kistenlab
Een bijzondere kistenlijn waarbij in het oog springende mooie en zachte stoffen zijn gebruikt. Hierdoor hebben de kisten een persoonlijke en vriendelijke uitstraling.