Misschien heeft u wel eens gehoord of gelezen dat de kosten van een uitvaart gemiddeld € 7.000,- bedragen. Uiteindelijk zijn het de wensen van de overledene en naasten die de totaalkosten van een uitvaart bepalen. Elke uitvaart is maatwerk! Het is daarom moeilijk om op voorhand aan te geven hoeveel de uitvaartkosten bedragen.
Wellicht heeft u een bepaald budget (inclusief eventuele uitkering vanuit de verzekering) die de basis vormt voor de keuzes die u maakt met betrekking tot de uitvaart. Voor meer informatie klik op ‘Kosten van een uitvaart‘.

uitvaart cremeren begraven crematorium

Duidelijke begroting van de uitvaartkosten

Voor de dienstverlening van Natasja Huting Uitvaartbegeleiding betaalt u een vaste prijs, gebaseerd op het aantal uren dat ik gemiddeld besteed aan het verzorgen van een uitvaart. Tijdens ons eerste gesprek vertel ik u hier graag meer over. Als ik na het gesprek een beeld heb van uw wensen omtrent de invulling van het afscheid, dan ontvangt u van mij binnen 24 uur een begroting van alle kosten.

Mijn uitgangspunt is dat ik voor ieder budget een passend en waardig afscheid verzorg, waarbij de wensen, mogelijkheden en het budget zoveel mogelijk op elkaar zijn afgestemd.

Uitvaartverzekering?

Wanneer u een uitvaartverzekering heeft, bent u niet verplicht om de uitvaart ook door de verzekeraar te laten regelen. Dit is een groot misverstand dat ik graag uit de wereld help! U bent namelijk vrij om zelf een uitvaartondernemer te kiezen. Het is zo belangrijk dat u een uitvaartbegeleider kunt vragen die bij u en uw familie past en bij wie u een goed gevoel heeft. Lees verder bijUitvaartverzekering‘.