Een mooi en persoonlijk afscheid geeft de naasten troost en kracht om de draad van het leven weer op te pakken.
Iets wezenlijks voor anderen betekenen, is mijn drijfveer
.

visie

Een troostrijke uitvaart geeft kracht

Als uitvaartbegeleidster wil ik troost en kracht bieden door samen met u een mooi afscheid te verzorgen. Een persoonlijk afscheid dat past bij de overledene en dat recht doet aan de gevoelens van de nabestaanden.

Er zijn veel mogelijkheden om vorm te geven aan een passend afscheid en een persoonlijke uitvaart, conventioneel én onconventioneel.
Ik reik u de verschillende mogelijkheden graag aan. U kunt zo weloverwogen een keuze maken wat het best bij u of uw dierbare past.

Ontzorgen

Ik kan u veel zorg uit handen nemen, uiteraard rekening houdend met wat u graag zelf wilt doen. Ik vind het namelijk erg belangrijk om u hiervoor de ruimte te geven. Ik merk iedere keer weer hoe troostrijk het is om ondanks uw verdriet zelf de touwtjes in handen te houden. Ik ondersteun en faciliteer u hierbij waar nodig.  Door de uitvaart samen met èn voor u te regelen, krijgt u alle rust en ruimte om op uw wijze afscheid te nemen.

Tijd

Na een overlijden moet er veel geregeld worden en er komt veel op u af. Ik ben er graag voor u om u hierin te begeleiden. Ik luister en denk met u mee. U hoeft echt niet in één keer alles te regelen! In de dagen vanaf het overlijden tot en met de dag van de uitvaart begeleid ik u stap voor stap en bereiden we samen de uitvaart voor.
Ik vind het belangrijk om de tijd voor u en uw overleden dierbare te nemen. Horen en voelen wat tussen de regels gezegd wordt of juist niet gezegd wordt.

Kleinschalige begrafenisondernemer

Natasja Huting Uitvaartbegeleiding is een kleinschalige begrafenisonderneming waarbij persoonlijke aandacht, rust, grote betrokkenheid en kwaliteit van dienstverlening hoog in het vaandel staan. Ik ben en blijf uw vaste en vertrouwde aanspreekpunt in de week dat we samen de uitvaart van uw dierbare voorbereiden.