1. Anjo Travaille oktober 1, 2021 om 9:29 am- Antwoorden

  Dank voor je ondersteuning. Persoonlijk, flexibel en tegelijk doortastend omdat er veel geregeld moet worden. Een mooie combinatie. Ook de samenwerking met een tweede uitvaartondernemer ging helemaal naar wens.

 2. Josee briaire mei 31, 2021 om 11:00 am- Antwoorden

  Josee Briaire,
  Via het hospice kreeg ik je adres, het klikte meteen. Adequaat en accuraat, snel efficiënt.
  Geruisloos nam je de lead en bleef toch op de achtergrond. Soepel en flexibel stond je ons bij.
  Dank.

 3. Letty Havekes mei 27, 2021 om 10:57 am- Antwoorden

  Langs deze weg wil ik Natasja Huting bedanken voor de fijne begeleiding die we van haar hebben gehad bij het overlijden van mijn man.
  We hebben kennis met haar gemaakt in 2017 via mijn vriendin.
  Het klikte gelijk goed, we hebben toen voor mijn man en mij een wensenpakket gemaakt.
  Ik was blij dat we dat gedaan hadden.
  Want toen het echt nodig was,hebben we er echt ook wat aan gehad en we kende Natasja ook al een beetje.
  De samenwerking is ook daardoor heel fijn geweest.
  Ze heeft de jongens en mij goed bijgestaan, zelfs daarna nog je was voor ons een grote steun, nogmaals dank daarvoor.

 4. Berlinda, Martin en Anton mei 11, 2021 om 9:10 am- Antwoorden

  In een voor ons intens verdrietige tijd was Natasja ons lichtpuntje. Ze heeft op momenten dat wij ons geen raad wisten heel belangrijk werk verricht en ons enorm ontlast. Daardoor hebben wij als gezin een goed gevoel overgehouden aan deze tijd.
  Dank je wel lieve Natasja voor je enorm moeilijke vak wat jij met zoveel gevoel en medeleven en passie keer op keer volbrengt.
  Lieve groet Berlinda, Martin en Anton Hulzebos-van Reken.

 5. Laura mei 5, 2021 om 8:21 am- Antwoorden

  Mijn moeder had zelf al contact gelegd met Natasja. Wat heel fijn was, want hierdoor wist Natasja heel goed ook wie mijn moeder was. Hierdoor werd de dienst nog persoonlijker, wat heel goed bij mijn moeder paste. Ze stond eigenlijk dag en nacht voor ons klaar en hielp met alles. Kwam met hele goede ideeen en snapte precies wat we wilden. Het was echt heel fijn samenwerken, ondanks de trieste omstandigheden. Voor een volgende uitvaart zou ik haar zo weer vragen.

 6. Sofie mei 3, 2021 om 12:56 pm- Antwoorden

  We hadden gelijk een goed gevoel bij Natasja: ontzettend warm en meelevend, en wist op een prettige manier toch alle lastige vragen te stellen. Ze was enorm betrokken en wist heel goed de persoonlijkheid van mijn moeder te vangen bij het vormgeven van ons afscheid. Dankzij Natasja hebben we ontzettend fijn afscheid kunnen nemen van mijn moeder. We kijken er allemaal met een heel goed gevoel op terug. Heel erg bedankt Natasja!

 7. E. van der Zwaag april 20, 2021 om 10:44 am- Antwoorden

  Wat was het fijn om papa’s levensverhaal zo mooi, ingetogen en compleet af te kunnen sluiten als wij gedaan hebben. Dit mede dankzij Natasja’s professionele begeleiding, de oprechte interesse en betrokkenheid. Zij was er voor ons vanaf het eerste contact, zij heeft ons door de voorbereiding op de uitvaart geloodst en ons veel zorg uit handen genomen.
  Ik wens iedereen die afscheid moet nemen van een dierbare eenzelfde of tenminste een vergelijkbare ervaring toe.

 8. Mecheline Bosman april 10, 2021 om 11:16 am- Antwoorden

  Toen onze moeder overleed wist ik het al direct, ik hoop dat Natasja de uitvaart kan verzorgen. Haar warme persoonlijkheid en de liefde en passie voor haar vak straalt ze uit. Haar inlevingsvermogen, doortastendheid en professionaliteit zorgen ervoor dat haar niets ontgaat en alles tot in het detail wordt geregeld. Ze heeft hele goede ideeën en denkt mee. Met een lach en een traan hebben wij afscheid genomen van onze geweldige moeder en zijn we bij haar gebleven tot de laatste minuut. Lieve Natasja dank zij jou blijft dit voor altijd een hele mooie herinnering en zullen wij er nog vaak over spreken. We kunnen uiteindelijk maar één keer afscheid nemen! En ik ga daar hopelijk nog heel lang mee wachten maar mijn keuze voor de uitvaartbegeleidster ligt al vast! Dank je wel lieve Natasja namens ons allemaal XXX. #mooimens

 9. Jan-Frank Gerards maart 12, 2021 om 2:30 pm- Antwoorden

  Ik ben erg tevreden over de samenwerking met Natasja bij de uitvaart van mijn broer. Ze was erg flexibel en meedenkend. Ik bedank haar voor haar warme begeleiding.

 10. Tineke Berghauser Pont februari 27, 2021 om 9:16 am- Antwoorden

  Wij kregen via via de naam van Natasja als uitvaartbegeleider. Als voorbereiding op de uitvaart van mijn echtgenoot hadden mijn dochter en ik een kennismakingsgesprek en ze kreeg direct ons vertrouwen, omdat zij zowel iets over haar eigen motivatie vertelde om dit werk te doen om daarna direct over gaan op de vele praktische dingen die er geregeld moeten worden na het overlijden. Zij maakte onze verwachtingen helemaal waar na het overlijden, zowel de formaliteiten als het opbaren werden zeer adequaat en toch heel zorgvuldig uitgevoerd. De planning van de uitvaart, het drukken van de kaarten en het verwerken van het adresbestand, alles klopte en verliep geheel naar onze wens. Het was Coronatijd met alle beperkingen van dien zoals het beperte aantal genodigden en het vermelden van de livestream op de kaarten. Bijzonder was voor ons dat de foto’s die wij zelf op volgorde hadden gezet door Natasja op volgorde van sprekers en muziek werden geplaatst, een mooie extra service. Ook het weer vroeg extra aandacht, want de fantastische hoeveelheid sneeuw had de straat waar wij wonen moeilijker begaanbaar gemaakt. Een telefoontje door Natasja gepleegd zorgde er voor dat de middag voor de dag van de begrafenis de straat door de gemeentereiniging geschoven is. Dank je wel Natasja voor de mooie uitvaart.

 11. Anton Vroegindeweij december 22, 2020 om 12:24 pm- Antwoorden

  Wat is een goede uitvaart? Terug kijkend naar de periode na het overlijden van onze zoon realiseren we ons dat alles is gegaan zoals we het wilden. Natasja heeft dat mogelijk gemaakt. Niet alleen door alles te regelen wat er geregeld moest worden, maar ook door ons te steunen in het maken van keuzes zonder zich daarbij op te dringen. Het warme contact met ons, onze dochter en schoonzoon en onze kleinkinderen heeft ons geholpen in de moeilijke periode rond de uitvaart. We kijken terug in dankbaarheid.

 12. Ria Hazewinkel-Kreté november 30, 2020 om 2:43 pm- Antwoorden

  Natasja is door haar warme persoonlijkheid een grote steun voor mij geweest in de hectische en verdrietige tijd rond het overlijden van mijn man.
  Zij heeft een heel groot natuurlijk inlevingsvermogen en stelde daardoor die vragen, waarmee ze kon zorgen voor een bij mij passend liefdevol afscheid.
  Het is voor mij een hele mooie warme herinnering geworden die het verdriet wat heeft verzacht.

 13. Marilena november 11, 2020 om 1:41 pm- Antwoorden

  Natasja ken ik vanuit mijn zakelijk netwerk, en heb haar visitekaartje altijd dichtbij bewaard. Voor het geval dat. Nu was het zover en overleed mijn moeder plotseling. Ik wilde haar graag thuis houden en wat is dat mooi, prettig, zorgzaam geregeld. Ook de rest rondom de uitvaart is zeer zorgvuldig geregeld en uitgevoerd. Ik heb me zeer gesteund gevoeld. Dank je wel Natasja

 14. Alice Strootman november 4, 2020 om 5:29 pm- Antwoorden

  Natasja is een fantastische uitvaartbegeleidster! Voor en tijdens de uitvaart was er voor alles ruimte, maar zelf kwam ze ook met deskundige adviezen. Wat een kanjer! Niks was haar te veel in haar streven naar perfectie.

  Daarnaast was ze ook nog eens lief en aardig. Ik ben niet zo makkelijk en ik had het precies in mijn hoofd hoe het gaan moest. Daarnaast was ik uiteraard verdrietig door het overlijden van mijn man en uitgeput door de vele jaren van mantelzorg. Maar de gesprekken verliepen uitstekend zonder één wanklank.

  Ook mijn enige zoon was erg tevreden over haar en ze heeft onze zesjarige kleindochter zowaar over de streep getrokken om een roos op de kist van opa te gooien (wat ze aanvankelijk pertinent weigerde). We werden echt ‘ontzorgd’ en begrip- en liefdevol begeleid.

  Dankjewel Natasja. Dank zij jou kijk ik met niet al te groot verdriet op het afscheid van Chris terug. (Btw Ook ik had haar op intuïtie gekozen… ik denk dat ze een engel is met haar blonde krullen 😉😊🙏🏼)

 15. Marianne Meerman oktober 30, 2020 om 1:58 pm- Antwoorden

  Mijn zus heeft hier al een reactie geplaatst, maar ik wil ook nog wat zeggen. Wat ik ontroerend vond is dat Natasja begon met een mooi gedicht over de zee. De zee waar onze vader zo dol op was. Dat typeert het persoonlijke van Natasja, namelijk aandacht voor wie mijn vader was. Dank je wel daar voor.
  En ja, we hebben ook veel gelachen met haar. We konden onszelf zijn met al onze galgenhumor. Dat was heel fijn.

 16. Petra Meerman oktober 20, 2020 om 5:33 pm- Antwoorden

  We hebben Natasja ruim twee jaar geleden leren kennen. Mijn ouders wilden dingen geregeld hebben voor hun uitvaart. Op internet kwam ik haar website tegen en het voelde meteen goed. Twee maanden daarna is mijn moeder overleden en ondanks dat Natasja op vakantie ging, werd alles goed geregeld. Nu is mijn vader overleden en wat fijn dat ze er weer was. Alles werd uit handen genomen en ze dacht mee en kwam met goede tips. Ook al dachten we alles geregeld te hebben toen mijn vader overleed, kwam ik er achter dat ik toch aan een aantal dingen niet gedacht had. Gelukkig hadden we Natasja, wat een topvrouw. Er was ruimte voor ons verdriet maar ondanks alles hebben we ook gelachen. Alles kon. Ik hoop haar voorlopig niet nodig te hebben maar ze heeft een warm plekje in mijn en mijn hele families hart.
  Super bedankt dat we een mooi, liefdevol en toch ook leuk afscheid gehad hebben. Ik denk dat mijn vader tevreden is. Wij in ieder geval.

 17. Noor Mens september 24, 2020 om 11:32 am- Antwoorden

  Bij het overlijden van een dierbare komt veel op je af. Het is dan heel erg fijn wanneer je iemand hebt die je daarin kan begeleiden en allerlei zaken van het begin tot het eind voor je kan regelen. Natasja deed dit voor ons op een professionele, sympathieke en doortastende manier, die wij als bijzonder prettig hebben ervaren. Ze was heel aanvullend op onze eigen ideeën en gaf waar nodig de goede adviezen.

 18. Hilde van den Brink september 15, 2020 om 6:58 pm- Antwoorden

  Wat een mooie woorden hier al over jou, Natasja! Maar ook wij kunnen deze positieve ervaringen zeker onderschrijven. Je hebt ons deskundig, persoonlijk, warm, betrokken, doortastend en met (op de juiste momenten) humor geholpen bij de uitvaart van onze moeder. Dat alles maakt dat we er met een heel goed gevoel aan terug kunnen denken. Dankjewel.

 19. Carolien augustus 25, 2020 om 5:25 pm- Antwoorden

  De uitvaart van Jan was onvergetelijk. Buiten!! zo konden er meer mensen komen. De bomen vormden een decor als een kathedraal. De wind, de vallende blaadjes: de natuur rouwde mee.
  Dank Natasja voor alle ontzorging en de afsluiting bij Ronny in Boerderij Moskowa maakte het cirkeltje rond.

 20. Daniella juni 30, 2020 om 7:17 am- Antwoorden

  Mijn zus had al goede ervaringen met Natasja, vandaar dat we voor de uitvaart van onze vader voor Natasja kozen.
  We hebben haar leren kennen als professioneel, warm en attent. Natasja communiceert prettig, rustig en komt snel terug met antwoorden.
  De uitvaart van onze vader werd anders dan gedacht door de Covid-19 maatregelen. Maar door de tips en aandacht van Natasja werd het toch heel mooi en persoonlijk. We konden de uitvaart en alles daaromheen echt aan Natasja uit handen geven, ook op de dag zelf. Fijn was ook de manier waarop ze onze kinderen erbij betrok tijdens de uitvaart.
  Wij, en ook onze moeder, kijken met veel dankbaarheid terug op de uitvaart.

 21. Wim juni 21, 2020 om 4:52 pm- Antwoorden

  Dag Natasja,

  Ik kijk met een tevreden gevoel terug op de uitvaartceremonie van mijn vrouw. Je hebt haar nog net voordat de corona crisis uitbrak persoonlijk kunnen spreken en jouw persoonlijke en ongedwongen manier van doen sprak mijn vrouw erg aan. Je hebt goed geluisterd en voelde goed aan wat mijn vrouw en ik wilden. Je hebt met mij meegedacht en kwam met goede suggesties. Wat ik zelf erg fijn vond was dat je snel reageerde op vragen die ik had. Je bent iemand die denkt in oplossingen en niet in problemen, en dat is erg fijn in die hectische periode. Ik voelde me door jou echt gesteund.

 22. Familie Reijenga mei 24, 2020 om 10:23 am- Antwoorden

  Bedankt Natasja, fijn dat de uitvaart zo goed en soepel is verlopen.
  Ondanks het verdriet kijken we daar met een goed gevoel op terug.
  Ik vond het vooral prettig dat we al vóór het overlijden een afspraak met je hebben gemaakt.
  Hierdoor konden we al een aantal besluiten tijdig nemen en stonden we niet voor verassingen.
  Het persoonlijke contact vond ik erg plezierig en daarnaast vond ik het ook fijn dat je zo snel reageerde en in actie kwam.
  Nogmaals bedankt voor de goede zorgen en de steun die je ons hebt gegeven.

 23. Astrid Huitink januari 16, 2020 om 8:29 pm- Antwoorden

  Toen we wisten dat mijn moeder zou overlijden heb ik contact met Natasja gezocht. We wilden geen ‘standaard’ uitvaart maar tegelijkertijd rekening houden met bepaalde tradities in mijn geboortestreek zodat het voor iedereen comfortabel zou zijn. Ik hoopte dat zij mij zou begrijpen, de juiste balans zou bewaken en zou blijven denken in mogelijkheden. Dat het afscheid van mijn moeder vanaf het overlijden tot haar begrafenis zo gegaan is zoals ik voor ogen had (zelfs nog beter) heb ik absoluut aan haar te danken. Natasja is duidelijk naar de overige betrokken partijen, doet geen consessies, houdt de regie en heeft altijd even aandacht voor de emotie die opkomt. Ik heb er met bewondering naar gekeken. Vanuit mij, Marc en de kinderen, enorm veel dank voor jouw hulp, expertise en doorzettingsvermogen. Ik heb fijn afscheid kunnen nemen mede door jou.

 24. Elske november 19, 2019 om 5:28 pm- Antwoorden

  Wat een fantastische uitvaartbegeleider is Natasja!! Ze is warm, begripvol, heel deskundig en regelt alles perfect. Wij zijn dankbaar dat zij ons terzijde heeft gestaan bij alle voorbereidingen bij de uitvaart van mijn man. We zijn getroffen door haar zeer persoonlijke benadering. Een heel mooi mens!!

 25. Michel oktober 30, 2019 om 3:17 pm- Antwoorden

  Natasja, heel erg bedankt voor de warme en zorgvuldige manier waarop je ons begeleidt hebt na de dood van mijn zusje. Met veel waardering denken we terug aan je betrokkenheid en aan de ruimte die je ons gaf om ons afscheid van Thecla vorm te geven op een manier die recht deed aan haar persoonlijkheid!

 26. Jacqueline oktober 24, 2019 om 6:35 pm- Antwoorden

  Lieve Natasja, wat zijn we je dankbaar voor alles wat je voor mijn moeder, mijn gezin en mij hebt gedaan na het plotselinge overlijden van mijn vader.
  Ik heb je midden in de nacht gebeld voor hulp, omdat ik me geen raad wist.
  “Wat nu”, ik had geen idee.
  Tijdens dit eerste contact wist je me al gerust te stellen. Je warme, betrokken persoonlijkheid gaf een gevoel van vertrouwen.
  In de dagen erna was je voor ons een rots in de branding, je attendeerde ons op mogelijkheden waarvan wij niet wisten dat het kon.
  Alles in een veilige en vertrouwde sfeer.
  Hierdoor hebben we op een mooie en goede manier afscheid kunnen nemen van mijn vader.
  Een afscheid die bij hem en ons paste.
  Maar ook na het afscheid bleef je betrokken, hielp je me op weg bij alle administratieve zaken die geregeld moesten worden.
  Natasja wat ben ik blij dat je 6 jaar geleden deze stap gezet hebt om dit bijzondere werk te gaan doen, het is je op je lijf geschreven!! Zo persoonlijk, zo warm en liefdevol.
  Je was er echt voor ons in een zeer moeilijke periode.
  Al je mooie eigenschappen maken je tot een prachtvrouw die haar werk deskundig en met passie uitvoert.
  Je hebt een bijzonder plaatsje in ons hart veroverd.
  Nogmaals bedankt voor alles.

 27. Chris Jagtman oktober 17, 2019 om 1:47 pm- Antwoorden

  Mijn vrouw kwam Natasja een aantal jaren geleden tegen bij een bedrijfsevent.
  Toen ze wist dat ze niet lang meer te leven had, heeft ze Natasja zelf uitgenodigd haar uitvaart te begeleiden.
  En dat heeft Natasja voortreffelijk gedaan, betrokken, maar niet sentimenteel. En doortastend als dat moest.
  Om haar betrokkenheid te illustreren: ik werd ‘s nachts ongerust over de toestand van mijn vrouw, die bij ons thuis opgebaard lag. Een kwartier later was ze bij me, ‘s nachts om kwart voor 1 en kon me gerust stellen. Vervolgens ging Natasja naar huis om om zes uur op te staan voor haar vlucht naar New York!

 28. Familie Schuurkes september 27, 2019 om 9:54 am- Antwoorden

  Natasja heeft ons begeleid bij de uitvaart van mijn vader. Zoveel kwam er op ons af na het overlijden van onze (schoon)vader, de man van mijn moeder. Zoveel keuzes die gemaakt moesten worden. Natasja heeft ons op een hele warme manier bijgestaan bij de voorbereidingen en natuurlijk tijdens de dienst zelf. Dit ging met fijne combinatie tussen het bieden van troost en de zakelijke, organisatorische kant van het verhaal. Ze was voor ons een rots in de branding en gaf ons duidelijke actiepunten om het afscheid zo mooi mogelijk te laten zijn. Altijd bereikbaar voor vragen en ze stond altijd klaar om werk uit handen te nemen, zodat wij ons konden focussen op de belangrijke zaken. Ze neemt geen genoegen met minder dan het allerbeste!

  En toen kwam “de dag”. Deze heeft volgens ons niet beter en mooier kunnen verlopen. Van de prachtige wandeling van Uitvaartcentrum boerderij Moskowa naar crematorium Moscowa, tot het binnendragen van de kist en de dienst in zijn geheel, het liep perfect op rolletjes. Een luchtig en prachtig afscheid! We zullen de herinneringen nog lang bij ons dragen.

  Ontzettend bedankt voor de goede zorgen, steun en begeleiding die je ons tijdens die heftige week hebt gegeven.

 29. Johan van Lent september 24, 2019 om 4:50 pm- Antwoorden

  24 september 2019.

  Lieve Natasja,

  Eerst nu ik iets rustiger kan terugkijken op een voor mij hectische tijd, laat ik je weten dat je er voor hebt gezorgd, dat alles wat door jou geregeld werd,
  ook werkelijk tot in de puntjes is uitgevoerd. Nogmaals hartelijk dank voor jouw grote inzet, mede namens mijn helaas overleden lieve Annemiek. Dag Natasja, ik zal en kan dit nooit vergeten, zo mooi en apart.
  Johan van Lent.

 30. Jacques de Vries september 16, 2019 om 8:54 am- Antwoorden

  Lieve Natasja,
  Wat moet ik nog over je vertellen na al die positieve ervaringen van anderen?
  Toen mijn dochters zagen aankomen dat het met mijn vrouw slecht zou gaan aflopen, nam mijn dochter uit Frankrijk het initiatief om zich te oriënteren op een uitvaartbegeleider. Al gauw kwam ze bij jou terecht en het klikte meteen. Natasja, wat een professionaliteit heb je in je. Je voelt de mensen goed aan. Je leeft echt met ze mee op treurige momenten maar er is ook plaats voor een lach. Jij voelt dat feilloos aan. Bij de voorbereiding op de crematie zag je niets over het hoofd. Je nam ons veel zorgen uit handen en de hele uitvaart van mijn Nellie op 7 september j.l. werd door jou dan ook in goede banen geleid dankzij de samenspraak met mijn dochters en ik. We kijken er dan ook tevreden op terug.
  Daarvoor wil ik je hartelijk danken.
  Ik zal je zeker aanbevelen bij onze verdere familieleden mocht dat “een keer” nodig zijn.
  Nogmaals veel dank lieve Natasja

 31. Leonie september 4, 2019 om 2:53 pm- Antwoorden

  Met een ‘goed’ gevoel kijk ik terug op de crematie van mijn moeder. Ik vraag me af wat er nog beter had gekund, ik kan echt niets bedenken. Bij het eerste gesprek met mijn vader, moeder en zus hadden wij gelijk al een fijn en warm gevoel bij haar, ze gaf ons het gevoel dat we ons nergens zorgen over hoefde te maken betreffende de crematie, dat was voor ons heel fijn. Het feit dat mama haar zelf nog heeft kunnen zien en vertellen wat ze wel en niet wilde deed mij goed. Alle wensen van mijn moeder heeft zij meegenomen in de dienst en daar omheen. Ik heb veel steun aan haar gehad tijdens alle voorbereidingen en de dienst zelf. Ze is een harde werker die niets vergeet en zeer betrokken is geweest bij de moeilijkste periode in ons leven. Vanaf het brengen van de uitvaartkist tot aan het moment van cremeren was alles tot in de puntjes super geregeld door Natasja.

  Lieve Natasja, ik wil je nogmaals bedanken voor alles. Ook de knuffels en een arm om me heen als het niet meer ging waren fijn.

 32. familie Schutte augustus 29, 2019 om 8:11 pm- Antwoorden

  Lieve Natasja, namens mijn partner, mijn schoonmoeder, mijn zwagers, mijn kinderen en namens iedereen voor wie mijn schoonvader belangrijk was, wil ik je hartelijk danken voor al je goede zorgen. Knap hoe je de balans weet te vinden tussen betrokken zijn, de zachte kant en de organisatorische kant, de harde kant. Het overlijden van mijn schoonvader gaf niet enkel veel verdriet, maar maakte tegelijkertijd ook veel los bij mijn schoonmoeder en haar zoons. Jij wist goed te balanceren tussen troost, de gevoelige snaar raken en zorg uit handen nemen. Het is je gelukt om echt maatwerk te leveren en rekening te houden met de gebruiken die de Curaçaose afkomst van mijn schoonfamilie met zich meebrengt. Het geduld waarmee je de familie steunde tijdens het afleggen van mijn schoonvader zal me altijd bijblijven. Dat was een bijzonder moment. Ook de manier waarop je onze kinderen betrok bij het afscheid van opa en het advies dat je gaf over de rouwverwerking bij kinderen was fijn. De troostknuffel helpt om de herinnering aan opa ‘levend’ te houden en sluit aan bij zijn laatste wens ‘no lubidá mi’, vergeet mij niet. Ook dank voor het meedenken over het transport van opa in de urn. Opa heeft na een kerkelijke afscheidsceremonie nu zijn laatste rustplaats gevonden in het familiegraf op Curaçao, naast Mai zijn moeder. En altijd als we nu Tom Jones horen, weten we dat opa stiekem meezingt.

 33. Anoniem augustus 21, 2019 om 6:57 pm- Antwoorden

  Als je ineens geconfronteerd wordt met de onmogelijke taak om afscheid te nemen van je kindje, dan is het heel fijn om Natasja aan je zijde te hebben. Ze heeft ons gesteund van begin tot eind en kwam met mooie ideeën en suggesties. Ze heeft ook aandacht gehad voor onze familie en vrienden. Natasja heeft samen met ons een schitterend, liefdevol en intiem afscheid in elkaar gezet voor onze Izzie en daarvoor zijn we altijd dankbaar!

 34. Esther Meesters april 18, 2019 om 1:47 pm- Antwoorden

  Ja en toen…. was mijn gedachte toen mijn moeder overleed. Van een lief familielid kreeg ik jou nummer, we hebben gebeld en je was er meteen voor ons. Een warme lieve gedreven vrouw die ons bij alles heeft bijgestaan. Samen kunnen wij op een prachtig afscheid terugkijken.
  Natasja, dank je wel voor al je hulp, begrip en luisterend oor.
  Liefs Esther 🍀

 35. Carry Schepers februari 8, 2019 om 12:10 pm- Antwoorden

  Lieve Natasja, kennen doen we elkaar al jaren. Ik had alleen nooit gedacht dat ik je ooit op deze manier zo nodig had. Toen wij het vreselijke nieuws kregen dat Frank niet beter zou worden, wist ik meteen dat jij de uitvaart zou gaan regelen. Je bent met je warme uitstraling een zeer plezierig persoon om mee samen te werken. Samen hebben we er een mooi en persoonlijk afscheid van kunnen maken, die veel voor mij betekende. Dit alles met een lach en een traan. Je liet iedereen in zijn waarde. Je had alles tot in de puntjes geregeld en daar waar er twijfels waren, kwam je met goede en doordachte ideeën. Naderhand heb ik diverse familie en vrienden gesproken die zeiden dat alles zo goed geregeld was. Nogmaals mijn complimenten!

  Ook na de crematie heb je nog oog voor de nabestaanden. Dit voelt erg goed en vertrouwd. Natasja, ik kan je niet genoeg bedanken voor alles wat je voor mij gedaan hebt.

  Lieve groet,
  Carry

 36. Dinie en Andries. februari 4, 2019 om 8:23 pm- Antwoorden

  Wanneer er plotseling iemand komt te overlijden wil je dat het graag goed geregeld wordt. Natasja heeft de uitvaart tot in de puntjes geregeld. Ze gaf ons advies en reikte ideeën aan, maar stond vooral ook open voor eigen inbreng. Natasja voelt met je mee en helpt en ondersteunt waar nodig. De rust en warmte van haar heeft ertoe geleid dat wij op een voor ons mooie manier afscheid hebben kunnen nemen van onze ouders. Dank je wel Natasja.

 37. Erik november 16, 2018 om 10:56 am- Antwoorden

  Natasja is een gedreven professional en bovendien een prettig mens. Wat mij betreft een goede combinatie in de uitvaartbegeleiding. Ze heeft ons op een gepaste en nauwkeurige wijze door ons moeilijke proces weten te begeleiden, waarbij ze voortdurend de prioriteiten en tijdlijn bewaakte