Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 1. Kiki van Passel januari 11, 2023 om 10:29 am- Antwoorden

  Wij kwamen voor het overlijden van Victor al in contact met Natasja omdat die gelegenheid tot kennismaking geboden werd en we dat beiden prettig vonden. Het was een heel goed gesprek
  en het gaf een goede klik die me na het overlijden van Victor meteen een rustig en vertrouwd gevoel gaven. Alle hectiek en emoties tijdens de voorbereidingen voor de begrafenis werden door Natasja op een bewonderenswaardige, vanzelfsprekende en zorgvuldige manier opgevangen en in goede banen geleid. Ook de kinderen voelden zich op een prettige manier aangesproken en betrokken bij het het hele proces. Dat de begrafenis zo harmonieus en persoonlijk kon verlopen hadden we voor een groot deel aan Natasja te danken. Jouw persoonlijke inbreng en steun blijft voor mij altijd verbonden met het onvergetelijk afscheid van Victor; heel veel dank daarvoor.

 2. Joke, Kim en Sylvia Heinz december 31, 2022 om 3:32 pm- Antwoorden

  Natasja heeft het afscheid van onze man en vader gemaakt tot een hele mooie blijvende herinnering. Vanaf het moment van overlijden stond ze naast ons en heeft ons geholpen met raad en daad. We konden alles aan haar vragen en ook ongevraagd gaf zij ons te kennen wat haar beste ervaringen waren. Waar we uiteraard mee konden doen wat we wilden. Ook van veel aanwezigen kregen we complimenten over het afscheid en de begeleiding van Natasja. We voelden ons met haar als een hecht team dat perfect samen werkte. Ook nadien was er nog voldoende liefdevolle aandacht. Zoiets belangrijks kun je prima aan haar overlaten!

 3. Petra december 10, 2022 om 11:30 am- Antwoorden

  Dank Natasja, vanaf het eerste contact via de telefoon voelde ik een ‘klik’. Je bent iemand die je graag tegenkomt in tijden van groot verdriet. Invoelend, echt, ter zake kundig. Je verzacht, ontzorgt en pakt diplomatiek door als dat nodig is.

  Het afscheid van mijn broer kreeg onder jouw empathische begeleiding en -steun zijn vorm. “Het stond als een huis”, alle betrokkenen konden hem en zichzelf erin vinden. Dit gaf ontspanning en rust. De dag zelf heb ik hierdoor bewust meegemaakt en koester ik in mijn hart. Voor altijd.

 4. conny hoitink december 9, 2022 om 1:28 pm- Antwoorden

  Ook wij waren heel blij toen Natasja op zondagavond beschikbaar bleek om de uitvaart van mijn vader te regelen. Via via zochten we een kleinschalige ondernemer om ons te ondersteunen in die toch wel plotselinge, heel bijzondere week tussen overlijden en uitvaart. Natasja was altijd beschikbaar als we haar nodig hadden. Ze behield het overzicht, leefde mee, reikte ideeën aan en zorgde dat het allemaal goed kwam. Met warmte, respect en aandacht voor ons allemaal. Ontzettend bedankt Natasja!

 5. Ewald van Basten december 5, 2022 om 9:28 pm- Antwoorden

  Mijn stiefvader en ik zijn ontzettend dankbaar dat wij dankzij een tip in contact zijn gekomen met Natasja voor de begeleiding van de uitvaart van mijn moeder. De eerste kennismaking vond nog plaats in haar bijzijn. Het voelde direct goed voor ons alle drie. Natasja is niet alleen zeer professioneel, maar ook een hele warme en empathische persoonlijkheid. Ze reikt daar waar nodig ideeën aan en ontzorgd in een periode waarin emotie soms de overhand heeft. Ook de uitvaart zelf, op natuur begraafplaats Koningsakker, was tot in de puntjes verzorgd en helemaal conform de wens en gedachten van mijn moeder. Langs deze weg willen wij jou namens de familie nogmaals enorm bedanken Natasja, we bevelen je dan ook van harte aan.

 6. Familie Derks, De Steeg november 30, 2022 om 9:34 pm- Antwoorden

  Wat zijn mijn stiefvader en ik dankbaar dat wij via een tip in contact zijn gekomen met Natasja. Wij hadden ons geen betere begeleiding kunnen wensen bij het hele proces rond het overlijden van mijn moeder. Het eerste gesprek, nog in het bijzijn van mijn moeder, heeft een diepe indruk op ons gemaakt. Naast de warme persoonlijkheid van Natasja bleek toen al direct haar professionaliteit en pragmatisme. Natasja reikt ideeën aan, luistert goed, biedt houvast en denkt mee. Door haar uitstekende voorbereiding en planning konden wij uiteindelijk in alle rust afscheid nemen van mijn moeder. Ondanks alle verdriet werd het een prachtig afscheid op natuurbegraafplaats Koningsakker. Alles was werkelijk tot in de puntjes geregeld en verzorgd. Dat verdient een hele diepe buiging. We verdenken Natasja ervan dat ze zelfs de zon die oktoberdag nog wat krachtiger deed stralen;)

 7. Fam Mul november 23, 2022 om 3:22 pm- Antwoorden

  De begeleiding van Natasja zowel voor als na het overlijden van onze echtgenoot/ vader was erg warm en bijzonder.
  Bijzonder hoe Natasja precies aanvoelt wat voor de familie belangrijk is en daarbij relevante ideeën aandraagt.
  Zo is het zowel voor familie als genodigde een heel mooi en warm afscheid geworden.
  Lieve Natasja nogmaals dank voor al je steun en begeleiding.

 8. Familie J. te Arnhem november 18, 2022 om 1:00 pm- Antwoorden

  De begeleiding van Natasja is vanaf het eerste moment, tot en met het afsluiten van het hele proces, een ongelooflijk grote steun geweest.
  Met al haar oprechte betrokkenheid en warme inzet, met name zeker ook voor de kleinkinderen, is zij voor ons een rots in de branding geweest waar wij volledig meer dan 100% op konden vertrouwen in een tijd dat je gedachten er niet altijd even goed bij zijn.

  Door al haar ervaring en adviezen had de uitvaart niet mooier, warmer en beter kunnen zijn, waarvoor onze oprechte dank!

 9. Ingrid Groenewegen november 10, 2022 om 7:20 pm- Antwoorden

  Lieve Natasja,
  Het is vandaag alweer een jaar geleden dat wij afscheid namen van mijn vader. Om de afgelopen week af te sluiten zijn we vandaag bij hem langs gegaan en hebben we -net als vorig jaar- afgesloten met een broodje kroket (paps favoriet). Toen je op zijn sterfdag bij ons kwam, gaf je ons twee tips. Een praktische tip: op jou vertrouwen voor de organisatie/planning en volgorde, de zakelijke kant en alles daar om heen. De tweede tip was heel belangrijk: je kan een afscheid maar 1 keer nemen, dus volg je gevoel en laat niks liggen. Je hebt ons de ruimte en mogelijkheden gegeven om afscheid te nemen van pappa zoals dat bij hem past: persoonlijk en intiem, met een lach en een traan. We hebben het er vaak over dat dit afscheid ons zo dierbaar is. We hebben die dag een hele nare periode op een hele mooie wijze mogen afsluiten. We kijken terug en hebben nergens spijt van, niks “vergeten”, niemand overgeslagen, paps leven prachtig weergegeven en dat voelt goed, vredig. Het gemis en het verdriet zijn er uiteraard niet minder om, maar op deze wijze afscheid mogen nemen geeft ons een mooie en kostbare herinnering die we koesteren. Dank Natasja, voor alles!

 10. Irma Borgers oktober 20, 2022 om 6:46 pm- Antwoorden

  Ook wij hebben Natasja mee mogen maken bij het overlijden van onze tante. Ze is een hele fijne, kundige, lieve, warme persoonlijkheid die meedenkt, ideeën aanreikt, ontzorgt en nog veel meer…… Op deze manier hebben we onze tante het afscheid kunnen geven zoals zij dat gewild zou hebben en kijken er met een zeer goed gevoel op terug. Kortom een fijn en deskundig adres om een afscheid te regelen. Nogmaals Natasja bedankt.

 11. Mark en Laurie september 20, 2022 om 10:39 am- Antwoorden

  Ons zoontje is na vier dagen overleden. Vanaf het moment dat we Natasja belde tot en met na de uitvaart is ze een grote steun voor ons geweest. We hadden natuurlijk nooit nagedacht over het afscheid van onze baby, maar ze heeft ons stap voor stap met veel zorg en liefde meegenomen. En ons altijd zelf de keuzes gegeven. Het afscheid (of liever: de viering) was een super mooie en liefdevolle dag ondanks alle verdriet. Natasja heeft daar een heel grote rol in gespeeld. Ze gaf ons praktische tips, ontzorgde ons op allerlei gebieden en was ook een grote steun. Zo is het afscheid veel mooier en persoonlijker geworden. Inclusief de plek waar ons zoontje uiteindelijk is begraven. Ook voor zaken rond de rouwverwerking gaf ze waardevolle tips. We zijn Natasja heel dankbaar voor haar persoonlijke en betrokken hulp, we kijken met een warm gevoel terug op het afscheid en het proces om daar te komen. We bevelen Natasja van harte aan.

 12. Kees Buitelaar juni 15, 2022 om 6:38 pm- Antwoorden

  Ik ben heel blij met de warme en betrokken wijze waarop Natasja het afscheid van mijn vrouw Ellen heeft begeleid. Er is door haar goed geluisterd naar mijn wensen en heeft deze samen met mij op een mooie manier vormgegeven. Mijn hartelijke dank daar voor.

 13. H. Munniksma juni 5, 2022 om 4:48 pm- Antwoorden

  Ik heb Natasja Huting leren kennen toen mijn moeder op sterven lag, midden in de coronatijd. In die hectische drukte, waarbij zoveel andere uitvaartondernemers mij niet konden helpen, was ze daar opeens, net toen ik dacht dat alles mis zou gaan. We hadden geen kennis kunnen maken van te voren. Maar het voelde zo vertrouwd en vanzelfsprekend. Op een liefdevolle, warme en zeer waardige manier heeft ze mijn moeders laatste afscheid verzorgd. Ze verstond de kunst van aanvoelen wat er nodig was op dat moment. Met een enkel woord kon ze laten merken dat ze met mij meevoelde. Ook vond ik het heel bijzonder dat ze de sfeer van mijn moeders voltooide leven zo goed aanvoelde en die wist om te zetten naar wat er nodig was voor het laatste afscheid. Er kwam zoveel op mij af dat het mij niet meer lukte beslissingen te nemen over de bloemen, de indeling van de liturgie, het verder invullen van de afscheidsceremonie. Ze moedigde me aan, zag waar ik het wél kon, vulde aan waar het me niet meer lukte. Het was van een zeldzame warmte en menselijkheid. En ze was zeer praktisch en flexibel. Altijd bereikbaar. Zeer nabij. Ook na de uitvaart bleef haar hulp en advies beschikbaar voor me. Het heeft die moeilijke tijd voor mij draaglijk gemaakt. Door haar hulp kijk ik terug met een gevoel van vrede op de uitvaart. Het is daardoor niet alleen moeilijk geweest maar ook intens mooi. Dank je wel, Natasja!

 14. Meerie Eggens april 22, 2022 om 2:54 am- Antwoorden

  Natasja, we hadden meteen een klik. Met zijn 3-een.
  Je werd een deel van de familie.
  Zo intense betrokkenheid, ik kijk er met ontroering naar terug.
  Je beleefde samen met ons de informele gang naar het heuveltje waar de kist met Hans werd neergelaten.
  Bedankt voor alles wat je gedaan hebt, heel rustig en soms vastberaden om ons te helpen om met ons hele wezen deze gebeurtenis te beleven.
  Ook dank voor de bijzondere gesprekken die we samen hadden.

 15. Vincent en Karin maart 4, 2022 om 1:59 pm- Antwoorden

  Natasja is de meest betrokken, geduldige en sociale begrafenisondernemer die we ons ooit hadden kunnen wensen. Na het overlijden van onze vader en partner heeft ze ons ontzettend goed geholpen met het regelen van de uitvaartdienst en de begrafenis. Tot in detail dacht ze overal over mee, bood ze de mogelijkheden aan, en liet ze verder de belangrijke keuzes aan ons over. Niks was te gek voor Natasja, ze houdt zó veel rekening met de wensen van de nabestaanden. En ook was ze erop gebrand om de dienst zo persoonlijk mogelijk te maken. Door vragen te stellen over onze dierbare, en ook goed ingelicht te zijn over wie er allemaal op de begrafenis kwam. Ze was er bijna elke dag, om ons te helpen en de volgende stap in het voorbereidingsproces te bespreken. En, zelfs 3 weken na de uitvaart heeft ze ons nog geholpen met bepaalde zaken. Een begrafenisondernemer met een hart van goud, zeker aan te raden aan ieder die een zeer capabele, betrokken en medelevende begrafenisondernemer zoekt!

  • Lea Grootendorst mei 26, 2022 om 10:16 am- Antwoorden

   Natasja Huting….deskundig, praktisch, hulpvaardig, humorvol. Kortom een fijn adres voor hulp en verzorging bij het afscheid van een dierbare.

 16. JW februari 13, 2022 om 9:22 pm- Antwoorden

  Toen onze vader, toch nog vrij plotseling, overleed, stelde mijn zus voor om andere uitvaartbegeleiding te zoeken dan het bekende uitvaartcentrum in het dorp. Wij hadden de ervaring opgedaan dat die een weinig persoonlijke standaard-uitvaart verzorgde. Op goed geluk kozen we Natasja Huting. Zij maakte in het eerste contact gelijk een oprechte en meelevende indruk. Maar ook praktisch en to the en point. Dat hadden we nodig. Luisterend, met rust, aandacht en goede timing begeleidde Natasja ons in de daarop volgende dagen bij de voorbereiding van de uitvaart. Meedenkend, maar ook doortastend en heel gestructureerd, om de juiste beslissingen te nemen in die emotionele dagen. Met veel gevoel en respect voor de verschillende karakters in onze familie. Ook bracht zij ideeën in om de uitvaart op een andere manier vorm te geven dan gebruikelijk. Door die inbreng hebben we gekozen voor een prachtige locatie, waar zowel afscheid als de ontmoeting voor condoleance werd gehouden, in plaats van in een uitvaartcentrum of kerk. Ook hebben wij een uitvaartbus gekozen, waarmee we met elkaar met de kist van de ene plek naar de andere werden vervoerd op de dag van het afscheid. Beide alternatieven gaven een bijzondere dimensie aan het afscheid. De uitvaartdienst en de condoleance erna waren tot in de puntjes geregeld en verzorgd. De gasten viel het op met hoeveel aandacht zij als ‘gastvrouw’ op de achtergrond aanwezig was. Een groot compliment. Bij Natasja, maar ook bij de medewerkers, die zij inhuurt, staat aandacht voorop. Zij heeft ons fantastisch begeleid, ook bij de afronding van alles.
  Wij zijn Natasja daar heel dankbaar voor en bevelen haar van harte aan.

 17. Marga Heijmans-Nijssen januari 7, 2022 om 1:16 am- Antwoorden

  Lieve Natasja
  Toen mijn lieve moeder plotseling overleed was er veel verdriet en moest er veel geregeld
  worden. Via mijn schoonzoon kregen wij jouw naam door, zijn familie had zeer goede ervaringen met jou. Jij kwam al snel en het klikte meteen. Jij luisterde goed naar alle wensen, en zorgde dat het een mooi geheel werd. Daar kijk ik met een heel fijn gevoel op terug. Ik voelde mij enorm gesteund en jij voelde als een vriendin, meelevend maar wel professioneel. Je had mooie ideeën en veel gevoel voor sfeer en details.
  Het is geweldig om in zo’n verdrietige periode mensen tegen te komen zoals jij Natasja !
  De vele mooie reacties die wij kregen op het afscheid van mijn moeder zijn zeker ook aan
  jouw adres !
  Wij zullen het warme contact met jou nooit vergeten en wensen jou nog heel veel succes met dit mooie werk.

 18. Petra januari 6, 2022 om 1:42 pm- Antwoorden

  Na het overlijden van mijn man, moesten wij een begrafenisondernemer.
  Wij hadden met 2 personen een afspraak gemaakt.
  Natasja kwam als eerste, dit bezoek was zo super, dat wij de tweede persoon hebben laten weten, dat wij een keuze gemaakt hebben.
  Wat is Natasja geweldig, heel zorgzaam, heel betrokken, mooie ideeën, echt een vakvrouw zonder zakelijk over te komen.
  Onze zoon die de meeste organisatie op zich genomen heeft, heeft met Natasja helemaal geweldig samengewerkt.
  Wat een mooi iemand om de organisatie voor een begrafenis uit handen te geven.
  Klinkt raar, maar mijn zus heeft haar al geclaimd voor haar begrafenis en dat zegt enorm veel.
  Hopenlijk duurt dat nog vele jaren.

  Kortom, Natasje is een aanrader om de uitvaart mooi te laten regelen.

  P.

 19. Astrid en Silvia november 1, 2021 om 4:19 pm- Antwoorden

  Dankzij een positieve reactie van een collega zijn wij in contact gekomen met Natasja.
  Zij heeft de uitvaart van onze vader tot in de puntjes verzorgd, geheel volgens zijn (en onze) wensen.
  Betrokken en meedenkend heeft zij ons door deze droevige periode geholpen.
  Ook heeft ze het voor elkaar gekregen om tijdens de crematie de zon te laten schijnen (en die stond niet op de rekening) terwijl er de hele dag regen was voorspeld.
  Wij kunnen dankzij haar terugkijken op een fijn afscheid en kunnen haar dan ook van harte aanbevelen.