Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 1. Kees Buitelaar juni 15, 2022 om 6:38 pm- Antwoorden

  Ik ben heel blij met de warme en betrokken wijze waarop Natasja het afscheid van mijn vrouw Ellen heeft begeleid. Er is door haar goed geluisterd naar mijn wensen en heeft deze samen met mij op een mooie manier vormgegeven. Mijn hartelijke dank daar voor.

 2. H. Munniksma juni 5, 2022 om 4:48 pm- Antwoorden

  Ik heb Natasja Huting leren kennen toen mijn moeder op sterven lag, midden in de coronatijd. In die hectische drukte, waarbij zoveel andere uitvaartondernemers mij niet konden helpen, was ze daar opeens, net toen ik dacht dat alles mis zou gaan. We hadden geen kennis kunnen maken van te voren. Maar het voelde zo vertrouwd en vanzelfsprekend. Op een liefdevolle, warme en zeer waardige manier heeft ze mijn moeders laatste afscheid verzorgd. Ze verstond de kunst van aanvoelen wat er nodig was op dat moment. Met een enkel woord kon ze laten merken dat ze met mij meevoelde. Ook vond ik het heel bijzonder dat ze de sfeer van mijn moeders voltooide leven zo goed aanvoelde en die wist om te zetten naar wat er nodig was voor het laatste afscheid. Er kwam zoveel op mij af dat het mij niet meer lukte beslissingen te nemen over de bloemen, de indeling van de liturgie, het verder invullen van de afscheidsceremonie. Ze moedigde me aan, zag waar ik het wél kon, vulde aan waar het me niet meer lukte. Het was van een zeldzame warmte en menselijkheid. En ze was zeer praktisch en flexibel. Altijd bereikbaar. Zeer nabij. Ook na de uitvaart bleef haar hulp en advies beschikbaar voor me. Het heeft die moeilijke tijd voor mij draaglijk gemaakt. Door haar hulp kijk ik terug met een gevoel van vrede op de uitvaart. Het is daardoor niet alleen moeilijk geweest maar ook intens mooi. Dank je wel, Natasja!

 3. Meerie Eggens april 22, 2022 om 2:54 am- Antwoorden

  Natasja, we hadden meteen een klik. Met zijn 3-een.
  Je werd een deel van de familie.
  Zo intense betrokkenheid, ik kijk er met ontroering naar terug.
  Je beleefde samen met ons de informele gang naar het heuveltje waar de kist met Hans werd neergelaten.
  Bedankt voor alles wat je gedaan hebt, heel rustig en soms vastberaden om ons te helpen om met ons hele wezen deze gebeurtenis te beleven.
  Ook dank voor de bijzondere gesprekken die we samen hadden.

 4. Vincent en Karin maart 4, 2022 om 1:59 pm- Antwoorden

  Natasja is de meest betrokken, geduldige en sociale begrafenisondernemer die we ons ooit hadden kunnen wensen. Na het overlijden van onze vader en partner heeft ze ons ontzettend goed geholpen met het regelen van de uitvaartdienst en de begrafenis. Tot in detail dacht ze overal over mee, bood ze de mogelijkheden aan, en liet ze verder de belangrijke keuzes aan ons over. Niks was te gek voor Natasja, ze houdt zó veel rekening met de wensen van de nabestaanden. En ook was ze erop gebrand om de dienst zo persoonlijk mogelijk te maken. Door vragen te stellen over onze dierbare, en ook goed ingelicht te zijn over wie er allemaal op de begrafenis kwam. Ze was er bijna elke dag, om ons te helpen en de volgende stap in het voorbereidingsproces te bespreken. En, zelfs 3 weken na de uitvaart heeft ze ons nog geholpen met bepaalde zaken. Een begrafenisondernemer met een hart van goud, zeker aan te raden aan ieder die een zeer capabele, betrokken en medelevende begrafenisondernemer zoekt!

  • Lea Grootendorst mei 26, 2022 om 10:16 am- Antwoorden

   Natasja Huting….deskundig, praktisch, hulpvaardig, humorvol. Kortom een fijn adres voor hulp en verzorging bij het afscheid van een dierbare.

 5. JW februari 13, 2022 om 9:22 pm- Antwoorden

  Toen onze vader, toch nog vrij plotseling, overleed, stelde mijn zus voor om andere uitvaartbegeleiding te zoeken dan het bekende uitvaartcentrum in het dorp. Wij hadden de ervaring opgedaan dat die een weinig persoonlijke standaard-uitvaart verzorgde. Op goed geluk kozen we Natasja Huting. Zij maakte in het eerste contact gelijk een oprechte en meelevende indruk. Maar ook praktisch en to the en point. Dat hadden we nodig. Luisterend, met rust, aandacht en goede timing begeleidde Natasja ons in de daarop volgende dagen bij de voorbereiding van de uitvaart. Meedenkend, maar ook doortastend en heel gestructureerd, om de juiste beslissingen te nemen in die emotionele dagen. Met veel gevoel en respect voor de verschillende karakters in onze familie. Ook bracht zij ideeën in om de uitvaart op een andere manier vorm te geven dan gebruikelijk. Door die inbreng hebben we gekozen voor een prachtige locatie, waar zowel afscheid als de ontmoeting voor condoleance werd gehouden, in plaats van in een uitvaartcentrum of kerk. Ook hebben wij een uitvaartbus gekozen, waarmee we met elkaar met de kist van de ene plek naar de andere werden vervoerd op de dag van het afscheid. Beide alternatieven gaven een bijzondere dimensie aan het afscheid. De uitvaartdienst en de condoleance erna waren tot in de puntjes geregeld en verzorgd. De gasten viel het op met hoeveel aandacht zij als ‘gastvrouw’ op de achtergrond aanwezig was. Een groot compliment. Bij Natasja, maar ook bij de medewerkers, die zij inhuurt, staat aandacht voorop. Zij heeft ons fantastisch begeleid, ook bij de afronding van alles.
  Wij zijn Natasja daar heel dankbaar voor en bevelen haar van harte aan.

 6. Marga Heijmans-Nijssen januari 7, 2022 om 1:16 am- Antwoorden

  Lieve Natasja
  Toen mijn lieve moeder plotseling overleed was er veel verdriet en moest er veel geregeld
  worden. Via mijn schoonzoon kregen wij jouw naam door, zijn familie had zeer goede ervaringen met jou. Jij kwam al snel en het klikte meteen. Jij luisterde goed naar alle wensen, en zorgde dat het een mooi geheel werd. Daar kijk ik met een heel fijn gevoel op terug. Ik voelde mij enorm gesteund en jij voelde als een vriendin, meelevend maar wel professioneel. Je had mooie ideeën en veel gevoel voor sfeer en details.
  Het is geweldig om in zo’n verdrietige periode mensen tegen te komen zoals jij Natasja !
  De vele mooie reacties die wij kregen op het afscheid van mijn moeder zijn zeker ook aan
  jouw adres !
  Wij zullen het warme contact met jou nooit vergeten en wensen jou nog heel veel succes met dit mooie werk.

 7. Petra januari 6, 2022 om 1:42 pm- Antwoorden

  Na het overlijden van mijn man, moesten wij een begrafenisondernemer.
  Wij hadden met 2 personen een afspraak gemaakt.
  Natasja kwam als eerste, dit bezoek was zo super, dat wij de tweede persoon hebben laten weten, dat wij een keuze gemaakt hebben.
  Wat is Natasja geweldig, heel zorgzaam, heel betrokken, mooie ideeën, echt een vakvrouw zonder zakelijk over te komen.
  Onze zoon die de meeste organisatie op zich genomen heeft, heeft met Natasja helemaal geweldig samengewerkt.
  Wat een mooi iemand om de organisatie voor een begrafenis uit handen te geven.
  Klinkt raar, maar mijn zus heeft haar al geclaimd voor haar begrafenis en dat zegt enorm veel.
  Hopenlijk duurt dat nog vele jaren.

  Kortom, Natasje is een aanrader om de uitvaart mooi te laten regelen.

  P.

 8. Astrid en Silvia november 1, 2021 om 4:19 pm- Antwoorden

  Dankzij een positieve reactie van een collega zijn wij in contact gekomen met Natasja.
  Zij heeft de uitvaart van onze vader tot in de puntjes verzorgd, geheel volgens zijn (en onze) wensen.
  Betrokken en meedenkend heeft zij ons door deze droevige periode geholpen.
  Ook heeft ze het voor elkaar gekregen om tijdens de crematie de zon te laten schijnen (en die stond niet op de rekening) terwijl er de hele dag regen was voorspeld.
  Wij kunnen dankzij haar terugkijken op een fijn afscheid en kunnen haar dan ook van harte aanbevelen.

 9. Anjo Travaille oktober 1, 2021 om 9:29 am- Antwoorden

  Dank voor je ondersteuning. Persoonlijk, flexibel en tegelijk doortastend omdat er veel geregeld moet worden. Een mooie combinatie. Ook de samenwerking met een tweede uitvaartondernemer ging helemaal naar wens.

 10. Josee briaire mei 31, 2021 om 11:00 am- Antwoorden

  Josee Briaire,
  Via het hospice kreeg ik je adres, het klikte meteen. Adequaat en accuraat, snel efficiënt.
  Geruisloos nam je de lead en bleef toch op de achtergrond. Soepel en flexibel stond je ons bij.
  Dank.

 11. Letty Havekes mei 27, 2021 om 10:57 am- Antwoorden

  Langs deze weg wil ik Natasja Huting bedanken voor de fijne begeleiding die we van haar hebben gehad bij het overlijden van mijn man.
  We hebben kennis met haar gemaakt in 2017 via mijn vriendin.
  Het klikte gelijk goed, we hebben toen voor mijn man en mij een wensenpakket gemaakt.
  Ik was blij dat we dat gedaan hadden.
  Want toen het echt nodig was,hebben we er echt ook wat aan gehad en we kende Natasja ook al een beetje.
  De samenwerking is ook daardoor heel fijn geweest.
  Ze heeft de jongens en mij goed bijgestaan, zelfs daarna nog je was voor ons een grote steun, nogmaals dank daarvoor.

 12. Berlinda, Martin en Anton mei 11, 2021 om 9:10 am- Antwoorden

  In een voor ons intens verdrietige tijd was Natasja ons lichtpuntje. Ze heeft op momenten dat wij ons geen raad wisten heel belangrijk werk verricht en ons enorm ontlast. Daardoor hebben wij als gezin een goed gevoel overgehouden aan deze tijd.
  Dank je wel lieve Natasja voor je enorm moeilijke vak wat jij met zoveel gevoel en medeleven en passie keer op keer volbrengt.
  Lieve groet Berlinda, Martin en Anton Hulzebos-van Reken.

 13. Laura mei 5, 2021 om 8:21 am- Antwoorden

  Mijn moeder had zelf al contact gelegd met Natasja. Wat heel fijn was, want hierdoor wist Natasja heel goed ook wie mijn moeder was. Hierdoor werd de dienst nog persoonlijker, wat heel goed bij mijn moeder paste. Ze stond eigenlijk dag en nacht voor ons klaar en hielp met alles. Kwam met hele goede ideeen en snapte precies wat we wilden. Het was echt heel fijn samenwerken, ondanks de trieste omstandigheden. Voor een volgende uitvaart zou ik haar zo weer vragen.

 14. Sofie mei 3, 2021 om 12:56 pm- Antwoorden

  We hadden gelijk een goed gevoel bij Natasja: ontzettend warm en meelevend, en wist op een prettige manier toch alle lastige vragen te stellen. Ze was enorm betrokken en wist heel goed de persoonlijkheid van mijn moeder te vangen bij het vormgeven van ons afscheid. Dankzij Natasja hebben we ontzettend fijn afscheid kunnen nemen van mijn moeder. We kijken er allemaal met een heel goed gevoel op terug. Heel erg bedankt Natasja!

 15. E. van der Zwaag april 20, 2021 om 10:44 am- Antwoorden

  Wat was het fijn om papa’s levensverhaal zo mooi, ingetogen en compleet af te kunnen sluiten als wij gedaan hebben. Dit mede dankzij Natasja’s professionele begeleiding, de oprechte interesse en betrokkenheid. Zij was er voor ons vanaf het eerste contact, zij heeft ons door de voorbereiding op de uitvaart geloodst en ons veel zorg uit handen genomen.
  Ik wens iedereen die afscheid moet nemen van een dierbare eenzelfde of tenminste een vergelijkbare ervaring toe.

 16. Mecheline Bosman april 10, 2021 om 11:16 am- Antwoorden

  Toen onze moeder overleed wist ik het al direct, ik hoop dat Natasja de uitvaart kan verzorgen. Haar warme persoonlijkheid en de liefde en passie voor haar vak straalt ze uit. Haar inlevingsvermogen, doortastendheid en professionaliteit zorgen ervoor dat haar niets ontgaat en alles tot in het detail wordt geregeld. Ze heeft hele goede ideeën en denkt mee. Met een lach en een traan hebben wij afscheid genomen van onze geweldige moeder en zijn we bij haar gebleven tot de laatste minuut. Lieve Natasja dank zij jou blijft dit voor altijd een hele mooie herinnering en zullen wij er nog vaak over spreken. We kunnen uiteindelijk maar één keer afscheid nemen! En ik ga daar hopelijk nog heel lang mee wachten maar mijn keuze voor de uitvaartbegeleidster ligt al vast! Dank je wel lieve Natasja namens ons allemaal XXX. #mooimens

 17. Jan-Frank Gerards maart 12, 2021 om 2:30 pm- Antwoorden

  Ik ben erg tevreden over de samenwerking met Natasja bij de uitvaart van mijn broer. Ze was erg flexibel en meedenkend. Ik bedank haar voor haar warme begeleiding.

 18. Tineke Berghauser Pont februari 27, 2021 om 9:16 am- Antwoorden

  Wij kregen via via de naam van Natasja als uitvaartbegeleider. Als voorbereiding op de uitvaart van mijn echtgenoot hadden mijn dochter en ik een kennismakingsgesprek en ze kreeg direct ons vertrouwen, omdat zij zowel iets over haar eigen motivatie vertelde om dit werk te doen om daarna direct over gaan op de vele praktische dingen die er geregeld moeten worden na het overlijden. Zij maakte onze verwachtingen helemaal waar na het overlijden, zowel de formaliteiten als het opbaren werden zeer adequaat en toch heel zorgvuldig uitgevoerd. De planning van de uitvaart, het drukken van de kaarten en het verwerken van het adresbestand, alles klopte en verliep geheel naar onze wens. Het was Coronatijd met alle beperkingen van dien zoals het beperte aantal genodigden en het vermelden van de livestream op de kaarten. Bijzonder was voor ons dat de foto’s die wij zelf op volgorde hadden gezet door Natasja op volgorde van sprekers en muziek werden geplaatst, een mooie extra service. Ook het weer vroeg extra aandacht, want de fantastische hoeveelheid sneeuw had de straat waar wij wonen moeilijker begaanbaar gemaakt. Een telefoontje door Natasja gepleegd zorgde er voor dat de middag voor de dag van de begrafenis de straat door de gemeentereiniging geschoven is. Dank je wel Natasja voor de mooie uitvaart.

 19. Anton Vroegindeweij december 22, 2020 om 12:24 pm- Antwoorden

  Wat is een goede uitvaart? Terug kijkend naar de periode na het overlijden van onze zoon realiseren we ons dat alles is gegaan zoals we het wilden. Natasja heeft dat mogelijk gemaakt. Niet alleen door alles te regelen wat er geregeld moest worden, maar ook door ons te steunen in het maken van keuzes zonder zich daarbij op te dringen. Het warme contact met ons, onze dochter en schoonzoon en onze kleinkinderen heeft ons geholpen in de moeilijke periode rond de uitvaart. We kijken terug in dankbaarheid.

 20. Ria Hazewinkel-Kreté november 30, 2020 om 2:43 pm- Antwoorden

  Natasja is door haar warme persoonlijkheid een grote steun voor mij geweest in de hectische en verdrietige tijd rond het overlijden van mijn man.
  Zij heeft een heel groot natuurlijk inlevingsvermogen en stelde daardoor die vragen, waarmee ze kon zorgen voor een bij mij passend liefdevol afscheid.
  Het is voor mij een hele mooie warme herinnering geworden die het verdriet wat heeft verzacht.

 21. Marilena november 11, 2020 om 1:41 pm- Antwoorden

  Natasja ken ik vanuit mijn zakelijk netwerk, en heb haar visitekaartje altijd dichtbij bewaard. Voor het geval dat. Nu was het zover en overleed mijn moeder plotseling. Ik wilde haar graag thuis houden en wat is dat mooi, prettig, zorgzaam geregeld. Ook de rest rondom de uitvaart is zeer zorgvuldig geregeld en uitgevoerd. Ik heb me zeer gesteund gevoeld. Dank je wel Natasja

 22. Alice Strootman november 4, 2020 om 5:29 pm- Antwoorden

  Natasja is een fantastische uitvaartbegeleidster! Voor en tijdens de uitvaart was er voor alles ruimte, maar zelf kwam ze ook met deskundige adviezen. Wat een kanjer! Niks was haar te veel in haar streven naar perfectie.

  Daarnaast was ze ook nog eens lief en aardig. Ik ben niet zo makkelijk en ik had het precies in mijn hoofd hoe het gaan moest. Daarnaast was ik uiteraard verdrietig door het overlijden van mijn man en uitgeput door de vele jaren van mantelzorg. Maar de gesprekken verliepen uitstekend zonder één wanklank.

  Ook mijn enige zoon was erg tevreden over haar en ze heeft onze zesjarige kleindochter zowaar over de streep getrokken om een roos op de kist van opa te gooien (wat ze aanvankelijk pertinent weigerde). We werden echt ‘ontzorgd’ en begrip- en liefdevol begeleid.

  Dankjewel Natasja. Dank zij jou kijk ik met niet al te groot verdriet op het afscheid van Chris terug. (Btw Ook ik had haar op intuïtie gekozen… ik denk dat ze een engel is met haar blonde krullen 😉😊🙏🏼)

 23. Marianne Meerman oktober 30, 2020 om 1:58 pm- Antwoorden

  Mijn zus heeft hier al een reactie geplaatst, maar ik wil ook nog wat zeggen. Wat ik ontroerend vond is dat Natasja begon met een mooi gedicht over de zee. De zee waar onze vader zo dol op was. Dat typeert het persoonlijke van Natasja, namelijk aandacht voor wie mijn vader was. Dank je wel daar voor.
  En ja, we hebben ook veel gelachen met haar. We konden onszelf zijn met al onze galgenhumor. Dat was heel fijn.

 24. Petra Meerman oktober 20, 2020 om 5:33 pm- Antwoorden

  We hebben Natasja ruim twee jaar geleden leren kennen. Mijn ouders wilden dingen geregeld hebben voor hun uitvaart. Op internet kwam ik haar website tegen en het voelde meteen goed. Twee maanden daarna is mijn moeder overleden en ondanks dat Natasja op vakantie ging, werd alles goed geregeld. Nu is mijn vader overleden en wat fijn dat ze er weer was. Alles werd uit handen genomen en ze dacht mee en kwam met goede tips. Ook al dachten we alles geregeld te hebben toen mijn vader overleed, kwam ik er achter dat ik toch aan een aantal dingen niet gedacht had. Gelukkig hadden we Natasja, wat een topvrouw. Er was ruimte voor ons verdriet maar ondanks alles hebben we ook gelachen. Alles kon. Ik hoop haar voorlopig niet nodig te hebben maar ze heeft een warm plekje in mijn en mijn hele families hart.
  Super bedankt dat we een mooi, liefdevol en toch ook leuk afscheid gehad hebben. Ik denk dat mijn vader tevreden is. Wij in ieder geval.

 25. Noor Mens september 24, 2020 om 11:32 am- Antwoorden

  Bij het overlijden van een dierbare komt veel op je af. Het is dan heel erg fijn wanneer je iemand hebt die je daarin kan begeleiden en allerlei zaken van het begin tot het eind voor je kan regelen. Natasja deed dit voor ons op een professionele, sympathieke en doortastende manier, die wij als bijzonder prettig hebben ervaren. Ze was heel aanvullend op onze eigen ideeën en gaf waar nodig de goede adviezen.

 26. Hilde van den Brink september 15, 2020 om 6:58 pm- Antwoorden

  Wat een mooie woorden hier al over jou, Natasja! Maar ook wij kunnen deze positieve ervaringen zeker onderschrijven. Je hebt ons deskundig, persoonlijk, warm, betrokken, doortastend en met (op de juiste momenten) humor geholpen bij de uitvaart van onze moeder. Dat alles maakt dat we er met een heel goed gevoel aan terug kunnen denken. Dankjewel.

 27. Carolien augustus 25, 2020 om 5:25 pm- Antwoorden

  De uitvaart van Jan was onvergetelijk. Buiten!! zo konden er meer mensen komen. De bomen vormden een decor als een kathedraal. De wind, de vallende blaadjes: de natuur rouwde mee.
  Dank Natasja voor alle ontzorging en de afsluiting bij Ronny in Boerderij Moskowa maakte het cirkeltje rond.

 28. Daniella juni 30, 2020 om 7:17 am- Antwoorden

  Mijn zus had al goede ervaringen met Natasja, vandaar dat we voor de uitvaart van onze vader voor Natasja kozen.
  We hebben haar leren kennen als professioneel, warm en attent. Natasja communiceert prettig, rustig en komt snel terug met antwoorden.
  De uitvaart van onze vader werd anders dan gedacht door de Covid-19 maatregelen. Maar door de tips en aandacht van Natasja werd het toch heel mooi en persoonlijk. We konden de uitvaart en alles daaromheen echt aan Natasja uit handen geven, ook op de dag zelf. Fijn was ook de manier waarop ze onze kinderen erbij betrok tijdens de uitvaart.
  Wij, en ook onze moeder, kijken met veel dankbaarheid terug op de uitvaart.

 29. Wim juni 21, 2020 om 4:52 pm- Antwoorden

  Dag Natasja,

  Ik kijk met een tevreden gevoel terug op de uitvaartceremonie van mijn vrouw. Je hebt haar nog net voordat de corona crisis uitbrak persoonlijk kunnen spreken en jouw persoonlijke en ongedwongen manier van doen sprak mijn vrouw erg aan. Je hebt goed geluisterd en voelde goed aan wat mijn vrouw en ik wilden. Je hebt met mij meegedacht en kwam met goede suggesties. Wat ik zelf erg fijn vond was dat je snel reageerde op vragen die ik had. Je bent iemand die denkt in oplossingen en niet in problemen, en dat is erg fijn in die hectische periode. Ik voelde me door jou echt gesteund.

 30. Familie Reijenga mei 24, 2020 om 10:23 am- Antwoorden

  Bedankt Natasja, fijn dat de uitvaart zo goed en soepel is verlopen.
  Ondanks het verdriet kijken we daar met een goed gevoel op terug.
  Ik vond het vooral prettig dat we al vóór het overlijden een afspraak met je hebben gemaakt.
  Hierdoor konden we al een aantal besluiten tijdig nemen en stonden we niet voor verassingen.
  Het persoonlijke contact vond ik erg plezierig en daarnaast vond ik het ook fijn dat je zo snel reageerde en in actie kwam.
  Nogmaals bedankt voor de goede zorgen en de steun die je ons hebt gegeven.

 31. Astrid Huitink januari 16, 2020 om 8:29 pm- Antwoorden

  Toen we wisten dat mijn moeder zou overlijden heb ik contact met Natasja gezocht. We wilden geen ‘standaard’ uitvaart maar tegelijkertijd rekening houden met bepaalde tradities in mijn geboortestreek zodat het voor iedereen comfortabel zou zijn. Ik hoopte dat zij mij zou begrijpen, de juiste balans zou bewaken en zou blijven denken in mogelijkheden. Dat het afscheid van mijn moeder vanaf het overlijden tot haar begrafenis zo gegaan is zoals ik voor ogen had (zelfs nog beter) heb ik absoluut aan haar te danken. Natasja is duidelijk naar de overige betrokken partijen, doet geen consessies, houdt de regie en heeft altijd even aandacht voor de emotie die opkomt. Ik heb er met bewondering naar gekeken. Vanuit mij, Marc en de kinderen, enorm veel dank voor jouw hulp, expertise en doorzettingsvermogen. Ik heb fijn afscheid kunnen nemen mede door jou.

 32. Elske november 19, 2019 om 5:28 pm- Antwoorden

  Wat een fantastische uitvaartbegeleider is Natasja!! Ze is warm, begripvol, heel deskundig en regelt alles perfect. Wij zijn dankbaar dat zij ons terzijde heeft gestaan bij alle voorbereidingen bij de uitvaart van mijn man. We zijn getroffen door haar zeer persoonlijke benadering. Een heel mooi mens!!

 33. Michel oktober 30, 2019 om 3:17 pm- Antwoorden

  Natasja, heel erg bedankt voor de warme en zorgvuldige manier waarop je ons begeleidt hebt na de dood van mijn zusje. Met veel waardering denken we terug aan je betrokkenheid en aan de ruimte die je ons gaf om ons afscheid van Thecla vorm te geven op een manier die recht deed aan haar persoonlijkheid!

 34. Jacqueline oktober 24, 2019 om 6:35 pm- Antwoorden

  Lieve Natasja, wat zijn we je dankbaar voor alles wat je voor mijn moeder, mijn gezin en mij hebt gedaan na het plotselinge overlijden van mijn vader.
  Ik heb je midden in de nacht gebeld voor hulp, omdat ik me geen raad wist.
  “Wat nu”, ik had geen idee.
  Tijdens dit eerste contact wist je me al gerust te stellen. Je warme, betrokken persoonlijkheid gaf een gevoel van vertrouwen.
  In de dagen erna was je voor ons een rots in de branding, je attendeerde ons op mogelijkheden waarvan w