1. Josee Briaire,
  Via het hospice kreeg ik je adres, het klikte meteen. Adequaat en accuraat, snel efficiënt.
  Geruisloos nam je de lead en bleef toch op de achtergrond. Soepel en flexibel stond je ons bij.
  Dank.


 2. Langs deze weg wil ik Natasja Huting bedanken voor de fijne begeleiding die we van haar hebben gehad bij het overlijden van mijn man.
  We hebben kennis met haar gemaakt in 2017 via mijn vriendin.
  Het klikte gelijk goed, we hebben toen voor mijn man en mij een wensenpakket gemaakt.
  Ik was blij dat we dat gedaan hadden.
  Want toen het echt nodig was,hebben we er echt ook wat aan gehad en we kende Natasja ook al een beetje.
  De samenwerking is ook daardoor heel fijn geweest.
  Ze heeft de jongens en mij goed bijgestaan, zelfs daarna nog je was voor ons een grote steun, nogmaals dank daarvoor.


 3. In een voor ons intens verdrietige tijd was Natasja ons lichtpuntje. Ze heeft op momenten dat wij ons geen raad wisten heel belangrijk werk verricht en ons enorm ontlast. Daardoor hebben wij als gezin een goed gevoel overgehouden aan deze tijd.
  Dank je wel lieve Natasja voor je enorm moeilijke vak wat jij met zoveel gevoel en medeleven en passie keer op keer volbrengt.
  Lieve groet Berlinda, Martin en Anton Hulzebos-van Reken.


 4. Mijn moeder had zelf al contact gelegd met Natasja. Wat heel fijn was, want hierdoor wist Natasja heel goed ook wie mijn moeder was. Hierdoor werd de dienst nog persoonlijker, wat heel goed bij mijn moeder paste. Ze stond eigenlijk dag en nacht voor ons klaar en hielp met alles. Kwam met hele goede ideeen en snapte precies wat we wilden. Het was echt heel fijn samenwerken, ondanks de trieste omstandigheden. Voor een volgende uitvaart zou ik haar zo weer vragen.


 5. We hadden gelijk een goed gevoel bij Natasja: ontzettend warm en meelevend, en wist op een prettige manier toch alle lastige vragen te stellen. Ze was enorm betrokken en wist heel goed de persoonlijkheid van mijn moeder te vangen bij het vormgeven van ons afscheid. Dankzij Natasja hebben we ontzettend fijn afscheid kunnen nemen van mijn moeder. We kijken er allemaal met een heel goed gevoel op terug. Heel erg bedankt Natasja!


 6. Wat was het fijn om papa’s levensverhaal zo mooi, ingetogen en compleet af te kunnen sluiten als wij gedaan hebben. Dit mede dankzij Natasja’s professionele begeleiding, de oprechte interesse en betrokkenheid. Zij was er voor ons vanaf het eerste contact, zij heeft ons door de voorbereiding op de uitvaart geloodst en ons veel zorg uit handen genomen.
  Ik wens iedereen die afscheid moet nemen van een dierbare eenzelfde of tenminste een vergelijkbare ervaring toe.


 7. Toen onze moeder overleed wist ik het al direct, ik hoop dat Natasja de uitvaart kan verzorgen. Haar warme persoonlijkheid en de liefde en passie voor haar vak straalt ze uit. Haar inlevingsvermogen, doortastendheid en professionaliteit zorgen ervoor dat haar niets ontgaat en alles tot in het detail wordt geregeld. Ze heeft hele goede ideeën en denkt mee. Met een lach en een traan hebben wij afscheid genomen van onze geweldige moeder en zijn we bij haar gebleven tot de laatste minuut. Lieve Natasja dank zij jou blijft dit voor altijd een hele mooie herinnering en zullen wij er nog vaak over spreken. We kunnen uiteindelijk maar één keer afscheid nemen! En ik ga daar hopelijk nog heel lang mee wachten maar mijn keuze voor de uitvaartbegeleidster ligt al vast! Dank je wel lieve Natasja namens ons allemaal XXX. #mooimens


 8. Ik ben erg tevreden over de samenwerking met Natasja bij de uitvaart van mijn broer. Ze was erg flexibel en meedenkend. Ik bedank haar voor haar warme begeleiding.