INatasja Huting 1k ben Natasja Huting, woonachtig in Arnhem en trotse moeder van twee heerlijke jongens. Mijn roots liggen in de financiële dienstverlening waar ik 15 jaar lang met veel plezier heb gewerkt. Ik kreeg vooral veel voldoening als ik collega’s en relaties kon helpen in de breedste zin van het woord. Helpen om zaken helder te krijgen, ondersteuning bieden bij het nemen van beslissingen of meedenken bij het oplossen van problemen. Een kracht is dat ik goed kan luisteren naar mensen.

Op een gegeven moment voelde ik heel duidelijk dat er voor mij een andere taak was weggelegd, een taak die bij mij als persoon past. Ik vind het mooi om iets voor mensen te kunnen betekenen op een essentieel moment in het leven. Zo’n essentieel moment ontstaat als de dood heel dichtbij is. En toen ik mij dat realiseerde, vielen alle puzzelstukjes in elkaar.

Eigenschappen uitvaartbegeleidster

Als uitvaartbegeleidster komen mijn financiële achtergrond, organisatietalent en inlevingsvermogen zeer goed van pas. De volgende eigenschappen geven aan hoe ik als persoon ben: eerlijk, direct, sensitief, daadkrachtig, zorgzaam en rustig met een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Ik heb oog voor zowel het geheel als de details.

Ik vind het ook belangrijk om zaken te benoemen: ik draai nergens omheen en leg uit wat er gaat gebeuren en wat u kunt verwachten. Met respect voor ieders waarden en normen.

Ik ben erg trots op de reacties die de families die ik mocht begeleiden, achterlaten op mijn website. De volgende reactie zegt alles over hoe ik mijn werk als uitvaartbegeleidster zie:

“Natasja heeft de uitvaart van onze moeder op een zeer persoonlijke manier en met een warm hart verzorgd. Wij hebben op geen enkel moment voor en tijdens de uitvaart een “tijdsdruk” gevoeld en daar maakt Natasja voor ons het verschil. Je kunt echt op haar rekenen en niets is haar teveel gevraagd. Ze is erg betrokken en weet op het juiste moment zich terughoudend op te stellen. Het betrekken van de kleinkinderen bij de voorbereidingen en de uitvaart vonden wij belangrijk. Natasja heeft ons nog meer in laten zien dat de dood ook voor kinderen niet beangstigend hoeft te zijn zolang je ze er maar in betrekt. Zo bood ze o.a. hartvormige doosjes aan die de kinderen hebben versierd met herinneringen aan oma en mochten ze zelfs meerijden met de rouwauto. Natasja nogmaals heel hartelijk bedankt voor je warme en goede zorgen en het prettige contact.”

Wilt u meer ervaringen en reacties lezen? Klik dan op de volgende link: Ervaringen van families.

 

 

Natasja Huting is een betrokken uitvaartbegeleider en uw vaste aanspreekpunt voor een persoonlijke uitvaart in Arnhem en omstreken.”