Een overlijden kunt u melden op 06  11 59 65 04.
Ik spreek dan met u af hoe laat ik bij u ben om u verder te helpen en uw vragen te beantwoorden. Neemt u na het overlijden vooral rustig de tijd. We hebben alle tijd om samen de begrafenis of crematie stap voor stap voor te bereiden.

U bent welkom contact met mij op te nemen als u vragen heeft of om kennis te maken, ook voor het overlijden. Een mail sturen naar info@natasjahuting.nl of via onderstaand contactformulier contact opnemen, kan uiteraard ook.

Heeft u behoefte aan een persoonlijk gesprek om uw uitvaartwensen of die van uw naaste te bespreken? Ik kom graag bij u langs, zodat we tijdens een persoonlijk gesprek uw uitvaart kunnen bespreken en ik uw eventuele vragen kan beantwoorden.
voorgesprek begroting arnhem uitvaartzorg crematie
Kosteloos voorgesprek

Ik bied gratis en vrijblijvend een voorgesprek aan, waarin ik u uitgebreid informeer over de verschillende mogelijkheden. Ik denk graag met u mee om vorm te geven aan een uitvaart die bij u past. Als uitvaartbegeleidster loop ik een aantal dagen met u mee en delen we vaak verdrietige en bijzondere momenten. Hoe fijn is het als u voor een begrafenisondernemer kunt kiezen waar u een goed gevoel over heeft en die bij u past?

Duidelijke begroting van de uitvaartkosten 
Aan de hand van de uitvaartwensen ontvangt u een indicatieve begroting van de te verwachten uitvaartkosten. Zo weet u waar u financieel aan toe bent en komen ook uw nabestaanden niet voor financiële verrassingen te staan.

Ik ben als begrafenisondernemer met name werkzaam in de regio’s Arnhem, Beuningen, Dieren, Duiven, Lingewaard, Nijmegen, Oosterbeek, Overbetuwe, Rheden, Velp, Westervoort en omstreken. Uiteraard kunt u ook van mijn dienstverlening gebruik maken als u buiten deze regio’s woonachtig bent.