Hoe ziet uw uitvaart eruit?

Het valt mij in gesprekken vaak op dat mensen niet goed weten wat er mogelijk is tijdens een uitvaart. Dat is heel begrijpelijk. We denken liever niet na over de dood. Totdat het zover is. Dat moment is nooit precies te voorspellen. Enerzijds; gelukkig maar! Anderzijds: we nemen meestal genoeg tijd voor de voorbereiding van belangrijke levensgebeurtenissen zoals een geboorte of een huwelijk. Waarom dan niet voor uw eigen begrafenis of crematie?

H77A4093b

Voor het overlijden al met elkaar kennismaken geeft rust

Vinden u en de mensen om u heen het prettig om mij eerst te ontmoeten? Dat kan. Tenslotte deel ik in de dagen richting de uitvaart van uw dierbare intieme en verdrietige momenten met u, uw familie en vrienden. Het is belangrijk dat u een goed gevoel over mij heeft en dat ik bij u en uw familie pas.

Op de dag van overlijden en de dagen daarna moeten er in een vaak verdrietige periode veel beslissingen worden genomen. Door dat verdriet kan het u zwaar vallen, de goede keuzes te maken. Dan is het fijn om te weten dat een aantal zaken al eerder besproken zijn. Ik krijg regelmatig het volgende te horen van families die mij voor het overlijden hebben benaderd voor een kennismaking. Het geeft hen ontzettend veel rust om te weten dat ik er voor hen zal zijn als hun dierbare overlijdt en dat wij de uitvaart hebben voorbesproken. Dit geldt zowel voor diegene die gaat overlijden als de mensen die achterblijven.

Uitvaartwensenformulier en begroting van de uitvaartkosten 

Uw uitvaartwensen leg ik voor u vast in een uitvaartwensenformulier die u bij uw papieren kunt bewaren. U ontvangt van mij een indicatieve begroting van de te verwachten uitvaartkosten. Ik vind dat ook de kosten een belangrijk aandachtspunt zijn bij het regelen van de begrafenis of crematie. Zo weet u waar u financieel aan toe bent en komen uw nabestaanden niet voor financiële verrassingen te staan. Ook dat wordt ervaren als een geruststellende gedachte.

Kosteloos en vrijblijvend kennismaken

Wanneer u behoefte heeft aan een persoonlijk gesprek om uw uitvaartwensen of die van uw naaste te bespreken, dan nodig ik u uit voor een vrijblijvende en kosteloze kennismaking.
Misschien weet u al heel goed hoe de uitvaart eruit moet gaan zien, maar komt u tijdens ons gesprek op ideeën waar u van te voren niet over heeft nagedacht. Er zijn immers tegenwoordig zoveel mogelijkheden en niet iedereen is hiervan op de hoogte, hetgeen ook begrijpelijk is.

Ik ben telefonisch bereikbaar op 06 11 59 65 04. U mag mij uiteraard ook mailen op info@natasjahuting.nl als u dat liever wilt. U bent welkom!