Heidepol uitvaart crematorium crematie

Natasja Huting Uitvaartbegeleiding werkt samen met een aantal partners en bijzondere locaties die een belangrijke bijdrage kunnen leveren aan een mooie en persoonlijke uitvaart. Voor meer inforamtie over deze partners klik op ‘Samenwerkende partners’.

Een afscheid hoeft niet plaats te vinden in de aula van een crematorium of in een kerk. U kunt ook kiezen voor een locatie waar u graag komt, bijvoorbeeld een bepaald restaurant, zalencentrum of andere bijzondere locatie. Kijk bij Bijzondere locaties om een idee te krijgen.

 

Daarnaast ben ik regelmatig op zoek naar interessante en goede links met informatie en ondersteuning voor iedereen die met de dood en het regelen van een uitvaart in aanraking komt. De uitvaartbranche is de afgelopen jaren veel in beweging geweest en deze ontwikkeling zet zich nog verder voort. Er zijn veel nieuwe produkten en initiatieven in uitvaartland ontstaan om een uitvaart nog persoonlijker en eigentijdser te maken. Denk bijvoorbeeld aan de vele soorten doodskisten waaruit gekozen kan worden. Dat wil niet zeggen dat we allemaal voor die bepaalde kist moeten kiezen of die bijzondere bloemenrouwauto, uitvaartbus of uitvaarttruck. Kiezen kun je ook alleen als je goed op de hoogte bent van al deze bijzondere doodskisten, speciaal rouwvervoer etc. Als begrafenisondernemer help ik je graag om goede passende beslissingen te nemen, zodat de uitvaart een herkenbare afspiegeling is van iemands leven. Kijk bij Aanvullende informatie voor meer informatie.