uitvaart crematorium begrafenis crematie

Voor aanvullende uitvaartinformatie heb ik een overzicht voor u gemaakt van interessante aanverwante sites over de dood en en het regelen van een uitvaart.


Chris Visser bijzondere grafkunst

Bijzondere grafmonumenten, kindermonumenten en unieke urnen die vertellen over de persoon die iemand is geweest en wat deze persoon voor anderen heeft betekend. Grafkunst die vertelt over herinneringen met kleur vormgegeven.

Donorvoorlichting

In de wolken
In de wolken richt zich op verliessituaties die ontstaan door het overlijden van een belangrijke ander. Met name gespecialiseerd in rouwende kinderen en jongeren.

Landelijke Steunpunt Rouw
Hulp en advies bij verlies en rouw.

Rose van den Hurk
Rose maakt gedenkbeeldjes en grafmonumenten. Een beeld als symbool voor een verhaal uit het hart. Een beeld dat een tastbare plaats mag worden van ontmoeting, aanraking en herinnering.

Stichting Achter de regenboog
Hulp voor een kind bij het verwerken van een verlies.

Stichting Ambulancewens
Stichting Ambulance wens is een organisatie van 200 medisch geschoolde vrijwilligers die dagelijks gratis laatste wensen vervullen van niet mobiele terminale patiënten met behulp van speciale daarvoor ontwikkelde ambulances.

Stichting Lieve engeltjes
Contactgroep voor mensen die te maken hebben met het verlies van een kind.

Stichting Make a Memory
Deze stichting vervaardigt foto’s voor familie van ernstig zieke, stervende of overleden baby’s vanaf 24 weken zwangerschap en kinderen tot en met 16 jaar.

Uitvaart-Arnhem
Op uitvaart-arnhem.nl kunt u alle informatie rondom het thema uitvaart in de regio Arnhem vinden.

Vrijwilligers Palliatieve Terminale Zorg Gemeente Overbetuwe en Lingewaard
Deze stichting heeft oa ten doel om mensen in de regio Betuwe de mogelijkheid te geven thuis in een persoonlijke sfeer te sterven, door aanvullend op de mantelzorg (familie, vrienden) en/of betaalde hulpverlening vrijwilligerszorg te bieden.

www.palliatief.nl
Het landelijke ondersteuningspunt palliatieve terminale zorg voor patiënten, naasten en zorgverleners.

www.alsjenietmeerbeterwordt.nl
Lotgenoten voorlichting over de laatste levensfase.