kinderuitvaart uitvaartzorg uitvaartbegeleiding arnhem

Het verlies van een kind is een onvoorstelbaar groot verdriet en misschien wel de moeilijkste periode uit een mensenleven. Het overlijden van een kind roept veel emoties op, zoals gevoelens van onmacht, woede en verslagenheid.

Een kind hoort niet te overlijden, een kind hoort op te groeien en volwassen te worden. Misschien wel papa of mama te worden, waardoor jij als ouder ook een andere rol krijgt, die van opa of oma. Hoe geef je nu vorm aan afscheid nemen van je kind?

Samen met de ouder(s), broertjes of zusjes, opa’s en oma’s, familieleden en vrienden geef ik vorm aan een passend afscheid. Een persoonlijk afscheid dat troost biedt om toch verder te gaan na het onvoorstelbare.

Blijvende herinnering

Voor de ouders, broertjes, zusjes en andere familieleden kan het heel fijn zijn om later terug te kunnen kijken op het afscheid en de uitvaart van hun overleden kind, broer of zus, kleinkind, neef of nicht. Het maken van een film en/of foto’s kan daarbij een hulpmiddel zijn. Graag attendeer ik u op Stichting Make a Memory . Deze stichting vervaardigt foto’s voor familie van ernstig zieke, stervende en overleden baby’s vanaf 24 weken zwangerschap en kinderen tot en met 16 jaar. De fotografie vindt plaats in ziekenhuizen en in de thuisomgeving. Voor ouders wordt de fotografie kosteloos uitgevoerd.