Betrokken uitvaartbegeleiding voor uitvaarten in Arnhem en omstreken.

Ik kijk met een heel fijn en trots gevoel terug op het afgelopen jaar, waarin weer bevestigd is dat ik een goede keuze heb gemaakt voor dit bijzonder mooie en dankbare “werk”.

uitvaart arnhem begrafenis crematie

Een paar jaar geleden was ik positief jaloers op ondernemers die met passie over hun onderneming praatten. Toen werkte ik bij een bank en was ik financieel adviseur van deze ondernemers. Inmiddels zijn we een paar jaar verder.

 

Passie, persoonlijk, betrokken
Ik ben zelf een ondernemer in de uitvaartbranche. Als betrokken uitvaartbegeleider heb ik het afgelopen jaar vanuit mijn hart en met passie families begeleid die een dierbare zijn verloren aan de dood. Deze lieve families hadden vertrouwen in mij en waardeerden mijn manier van begeleiden enorm: een vast en vertrouwd aanspreekpunt, ontzorgen, luisteren, altijd voor de families klaarstaan. Niets was mij teveel. En zo wil ik altijd mijn “werk” doen.


Uitvaart voorbespreken

Ik ben regelmatig benaderd door mensen die alvast over hun uitvaart wilden praten, omdat het einde naderde. Dat vond en vind ik bijzonder moedig en ook heel erg waardevol voor alle betrokkenen. Ik merkte vaak dat dit veel rust bracht, zowel voor de zieke persoon als zijn geliefden om hem/haar heen. U mag mij altijd bellen of mailen als u zelf vragen heeft of een gesprek wilt. Ik vind dit helemaal niet raar, de dood hoort bij het leven.

Tot slot
Als moeder van twee prachtige jongens van 6 en 8 jaar kan ik als kleine zelfstandige uitvaartbegeleider werken dankzij mijn thuisfront die mij in alles steunen en achter mij staan; met name mijn allerliefste Sibor en mijn ouders. Daarnaast kan ik altijd terugvallen op mijn lieve collega-vriendinnen: Mieke Sanders, Mireille Mom, Mieke Greveling en Debby Klein Middelink. Dank jullie wel daarvoor!

Ik wens iedereen een heel mooi en gezond 2015!