1. Natasja is door haar warme persoonlijkheid een grote steun voor mij geweest in de hectische en verdrietige tijd rond het overlijden van mijn man.
  Zij heeft een heel groot natuurlijk inlevingsvermogen en stelde daardoor die vragen, waarmee ze kon zorgen voor een bij mij passend liefdevol afscheid.
  Het is voor mij een hele mooie warme herinnering geworden die het verdriet wat heeft verzacht.


 2. Natasja ken ik vanuit mijn zakelijk netwerk, en heb haar visitekaartje altijd dichtbij bewaard. Voor het geval dat. Nu was het zover en overleed mijn moeder plotseling. Ik wilde haar graag thuis houden en wat is dat mooi, prettig, zorgzaam geregeld. Ook de rest rondom de uitvaart is zeer zorgvuldig geregeld en uitgevoerd. Ik heb me zeer gesteund gevoeld. Dank je wel Natasja


 3. Natasja is een fantastische uitvaartbegeleidster! Voor en tijdens de uitvaart was er voor alles ruimte, maar zelf kwam ze ook met deskundige adviezen. Wat een kanjer! Niks was haar te veel in haar streven naar perfectie.

  Daarnaast was ze ook nog eens lief en aardig. Ik ben niet zo makkelijk en ik had het precies in mijn hoofd hoe het gaan moest. Daarnaast was ik uiteraard verdrietig door het overlijden van mijn man en uitgeput door de vele jaren van mantelzorg. Maar de gesprekken verliepen uitstekend zonder één wanklank.

  Ook mijn enige zoon was erg tevreden over haar en ze heeft onze zesjarige kleindochter zowaar over de streep getrokken om een roos op de kist van opa te gooien (wat ze aanvankelijk pertinent weigerde). We werden echt ‘ontzorgd’ en begrip- en liefdevol begeleid.

  Dankjewel Natasja. Dank zij jou kijk ik met niet al te groot verdriet op het afscheid van Chris terug. (Btw Ook ik had haar op intuïtie gekozen… ik denk dat ze een engel is met haar blonde krullen 😉😊🙏🏼)


 4. Mijn zus heeft hier al een reactie geplaatst, maar ik wil ook nog wat zeggen. Wat ik ontroerend vond is dat Natasja begon met een mooi gedicht over de zee. De zee waar onze vader zo dol op was. Dat typeert het persoonlijke van Natasja, namelijk aandacht voor wie mijn vader was. Dank je wel daar voor.
  En ja, we hebben ook veel gelachen met haar. We konden onszelf zijn met al onze galgenhumor. Dat was heel fijn.


 5. We hebben Natasja ruim twee jaar geleden leren kennen. Mijn ouders wilden dingen geregeld hebben voor hun uitvaart. Op internet kwam ik haar website tegen en het voelde meteen goed. Twee maanden daarna is mijn moeder overleden en ondanks dat Natasja op vakantie ging, werd alles goed geregeld. Nu is mijn vader overleden en wat fijn dat ze er weer was. Alles werd uit handen genomen en ze dacht mee en kwam met goede tips. Ook al dachten we alles geregeld te hebben toen mijn vader overleed, kwam ik er achter dat ik toch aan een aantal dingen niet gedacht had. Gelukkig hadden we Natasja, wat een topvrouw. Er was ruimte voor ons verdriet maar ondanks alles hebben we ook gelachen. Alles kon. Ik hoop haar voorlopig niet nodig te hebben maar ze heeft een warm plekje in mijn en mijn hele families hart.
  Super bedankt dat we een mooi, liefdevol en toch ook leuk afscheid gehad hebben. Ik denk dat mijn vader tevreden is. Wij in ieder geval.


 6. Bij het overlijden van een dierbare komt veel op je af. Het is dan heel erg fijn wanneer je iemand hebt die je daarin kan begeleiden en allerlei zaken van het begin tot het eind voor je kan regelen. Natasja deed dit voor ons op een professionele, sympathieke en doortastende manier, die wij als bijzonder prettig hebben ervaren. Ze was heel aanvullend op onze eigen ideeën en gaf waar nodig de goede adviezen.


 7. Wat een mooie woorden hier al over jou, Natasja! Maar ook wij kunnen deze positieve ervaringen zeker onderschrijven. Je hebt ons deskundig, persoonlijk, warm, betrokken, doortastend en met (op de juiste momenten) humor geholpen bij de uitvaart van onze moeder. Dat alles maakt dat we er met een heel goed gevoel aan terug kunnen denken. Dankjewel.


 8. De uitvaart van Jan was onvergetelijk. Buiten!! zo konden er meer mensen komen. De bomen vormden een decor als een kathedraal. De wind, de vallende blaadjes: de natuur rouwde mee.
  Dank Natasja voor alle ontzorging en de afsluiting bij Ronny in Boerderij Moskowa maakte het cirkeltje rond.


 9. Mijn zus had al goede ervaringen met Natasja, vandaar dat we voor de uitvaart van onze vader voor Natasja kozen.
  We hebben haar leren kennen als professioneel, warm en attent. Natasja communiceert prettig, rustig en komt snel terug met antwoorden.
  De uitvaart van onze vader werd anders dan gedacht door de Covid-19 maatregelen. Maar door de tips en aandacht van Natasja werd het toch heel mooi en persoonlijk. We konden de uitvaart en alles daaromheen echt aan Natasja uit handen geven, ook op de dag zelf. Fijn was ook de manier waarop ze onze kinderen erbij betrok tijdens de uitvaart.
  Wij, en ook onze moeder, kijken met veel dankbaarheid terug op de uitvaart.


 10. Dag Natasja,

  Ik kijk met een tevreden gevoel terug op de uitvaartceremonie van mijn vrouw. Je hebt haar nog net voordat de corona crisis uitbrak persoonlijk kunnen spreken en jouw persoonlijke en ongedwongen manier van doen sprak mijn vrouw erg aan. Je hebt goed geluisterd en voelde goed aan wat mijn vrouw en ik wilden. Je hebt met mij meegedacht en kwam met goede suggesties. Wat ik zelf erg fijn vond was dat je snel reageerde op vragen die ik had. Je bent iemand die denkt in oplossingen en niet in problemen, en dat is erg fijn in die hectische periode. Ik voelde me door jou echt gesteund.


 11. Bedankt Natasja, fijn dat de uitvaart zo goed en soepel is verlopen.
  Ondanks het verdriet kijken we daar met een goed gevoel op terug.
  Ik vond het vooral prettig dat we al vóór het overlijden een afspraak met je hebben gemaakt.
  Hierdoor konden we al een aantal besluiten tijdig nemen en stonden we niet voor verassingen.
  Het persoonlijke contact vond ik erg plezierig en daarnaast vond ik het ook fijn dat je zo snel reageerde en in actie kwam.
  Nogmaals bedankt voor de goede zorgen en de steun die je ons hebt gegeven.


 12. Toen we wisten dat mijn moeder zou overlijden heb ik contact met Natasja gezocht. We wilden geen ‘standaard’ uitvaart maar tegelijkertijd rekening houden met bepaalde tradities in mijn geboortestreek zodat het voor iedereen comfortabel zou zijn. Ik hoopte dat zij mij zou begrijpen, de juiste balans zou bewaken en zou blijven denken in mogelijkheden. Dat het afscheid van mijn moeder vanaf het overlijden tot haar begrafenis zo gegaan is zoals ik voor ogen had (zelfs nog beter) heb ik absoluut aan haar te danken. Natasja is duidelijk naar de overige betrokken partijen, doet geen consessies, houdt de regie en heeft altijd even aandacht voor de emotie die opkomt. Ik heb er met bewondering naar gekeken. Vanuit mij, Marc en de kinderen, enorm veel dank voor jouw hulp, expertise en doorzettingsvermogen. Ik heb fijn afscheid kunnen nemen mede door jou.


 13. Wat een fantastische uitvaartbegeleider is Natasja!! Ze is warm, begripvol, heel deskundig en regelt alles perfect. Wij zijn dankbaar dat zij ons terzijde heeft gestaan bij alle voorbereidingen bij de uitvaart van mijn man. We zijn getroffen door haar zeer persoonlijke benadering. Een heel mooi mens!!


 14. Natasja, heel erg bedankt voor de warme en zorgvuldige manier waarop je ons begeleidt hebt na de dood van mijn zusje. Met veel waardering denken we terug aan je betrokkenheid en aan de ruimte die je ons gaf om ons afscheid van Thecla vorm te geven op een manier die recht deed aan haar persoonlijkheid!


 15. Lieve Natasja, wat zijn we je dankbaar voor alles wat je voor mijn moeder, mijn gezin en mij hebt gedaan na het plotselinge overlijden van mijn vader.
  Ik heb je midden in de nacht gebeld voor hulp, omdat ik me geen raad wist.
  “Wat nu”, ik had geen idee.
  Tijdens dit eerste contact wist je me al gerust te stellen. Je warme, betrokken persoonlijkheid gaf een gevoel van vertrouwen.
  In de dagen erna was je voor ons een rots in de branding, je attendeerde ons op mogelijkheden waarvan wij niet wisten dat het kon.
  Alles in een veilige en vertrouwde sfeer.
  Hierdoor hebben we op een mooie en goede manier afscheid kunnen nemen van mijn vader.
  Een afscheid die bij hem en ons paste.
  Maar ook na het afscheid bleef je betrokken, hielp je me op weg bij alle administratieve zaken die geregeld moesten worden.
  Natasja wat ben ik blij dat je 6 jaar geleden deze stap gezet hebt om dit bijzondere werk te gaan doen, het is je op je lijf geschreven!! Zo persoonlijk, zo warm en liefdevol.
  Je was er echt voor ons in een zeer moeilijke periode.
  Al je mooie eigenschappen maken je tot een prachtvrouw die haar werk deskundig en met passie uitvoert.
  Je hebt een bijzonder plaatsje in ons hart veroverd.
  Nogmaals bedankt voor alles.


 16. Mijn vrouw kwam Natasja een aantal jaren geleden tegen bij een bedrijfsevent.
  Toen ze wist dat ze niet lang meer te leven had, heeft ze Natasja zelf uitgenodigd haar uitvaart te begeleiden.
  En dat heeft Natasja voortreffelijk gedaan, betrokken, maar niet sentimenteel. En doortastend als dat moest.
  Om haar betrokkenheid te illustreren: ik werd ‘s nachts ongerust over de toestand van mijn vrouw, die bij ons thuis opgebaard lag. Een kwartier later was ze bij me, ‘s nachts om kwart voor 1 en kon me gerust stellen. Vervolgens ging Natasja naar huis om om zes uur op te staan voor haar vlucht naar New York!


 17. Natasja heeft ons begeleid bij de uitvaart van mijn vader. Zoveel kwam er op ons af na het overlijden van onze (schoon)vader, de man van mijn moeder. Zoveel keuzes die gemaakt moesten worden. Natasja heeft ons op een hele warme manier bijgestaan bij de voorbereidingen en natuurlijk tijdens de dienst zelf. Dit ging met fijne combinatie tussen het bieden van troost en de zakelijke, organisatorische kant van het verhaal. Ze was voor ons een rots in de branding en gaf ons duidelijke actiepunten om het afscheid zo mooi mogelijk te laten zijn. Altijd bereikbaar voor vragen en ze stond altijd klaar om werk uit handen te nemen, zodat wij ons konden focussen op de belangrijke zaken. Ze neemt geen genoegen met minder dan het allerbeste!

  En toen kwam “de dag”. Deze heeft volgens ons niet beter en mooier kunnen verlopen. Van de prachtige wandeling van Uitvaartcentrum boerderij Moskowa naar crematorium Moscowa, tot het binnendragen van de kist en de dienst in zijn geheel, het liep perfect op rolletjes. Een luchtig en prachtig afscheid! We zullen de herinneringen nog lang bij ons dragen.

  Ontzettend bedankt voor de goede zorgen, steun en begeleiding die je ons tijdens die heftige week hebt gegeven.


 18. 24 september 2019.

  Lieve Natasja,

  Eerst nu ik iets rustiger kan terugkijken op een voor mij hectische tijd, laat ik je weten dat je er voor hebt gezorgd, dat alles wat door jou geregeld werd,
  ook werkelijk tot in de puntjes is uitgevoerd. Nogmaals hartelijk dank voor jouw grote inzet, mede namens mijn helaas overleden lieve Annemiek. Dag Natasja, ik zal en kan dit nooit vergeten, zo mooi en apart.
  Johan van Lent.


 19. Lieve Natasja,
  Wat moet ik nog over je vertellen na al die positieve ervaringen van anderen?
  Toen mijn dochters zagen aankomen dat het met mijn vrouw slecht zou gaan aflopen, nam mijn dochter uit Frankrijk het initiatief om zich te oriënteren op een uitvaartbegeleider. Al gauw kwam ze bij jou terecht en het klikte meteen. Natasja, wat een professionaliteit heb je in je. Je voelt de mensen goed aan. Je leeft echt met ze mee op treurige momenten maar er is ook plaats voor een lach. Jij voelt dat feilloos aan. Bij de voorbereiding op de crematie zag je niets over het hoofd. Je nam ons veel zorgen uit handen en de hele uitvaart van mijn Nellie op 7 september j.l. werd door jou dan ook in goede banen geleid dankzij de samenspraak met mijn dochters en ik. We kijken er dan ook tevreden op terug.
  Daarvoor wil ik je hartelijk danken.
  Ik zal je zeker aanbevelen bij onze verdere familieleden mocht dat “een keer” nodig zijn.
  Nogmaals veel dank lieve Natasja


 20. Met een ‘goed’ gevoel kijk ik terug op de crematie van mijn moeder. Ik vraag me af wat er nog beter had gekund, ik kan echt niets bedenken. Bij het eerste gesprek met mijn vader, moeder en zus hadden wij gelijk al een fijn en warm gevoel bij haar, ze gaf ons het gevoel dat we ons nergens zorgen over hoefde te maken betreffende de crematie, dat was voor ons heel fijn. Het feit dat mama haar zelf nog heeft kunnen zien en vertellen wat ze wel en niet wilde deed mij goed. Alle wensen van mijn moeder heeft zij meegenomen in de dienst en daar omheen. Ik heb veel steun aan haar gehad tijdens alle voorbereidingen en de dienst zelf. Ze is een harde werker die niets vergeet en zeer betrokken is geweest bij de moeilijkste periode in ons leven. Vanaf het brengen van de uitvaartkist tot aan het moment van cremeren was alles tot in de puntjes super geregeld door Natasja.

  Lieve Natasja, ik wil je nogmaals bedanken voor alles. Ook de knuffels en een arm om me heen als het niet meer ging waren fijn.


 21. Lieve Natasja, namens mijn partner, mijn schoonmoeder, mijn zwagers, mijn kinderen en namens iedereen voor wie mijn schoonvader belangrijk was, wil ik je hartelijk danken voor al je goede zorgen. Knap hoe je de balans weet te vinden tussen betrokken zijn, de zachte kant en de organisatorische kant, de harde kant. Het overlijden van mijn schoonvader gaf niet enkel veel verdriet, maar maakte tegelijkertijd ook veel los bij mijn schoonmoeder en haar zoons. Jij wist goed te balanceren tussen troost, de gevoelige snaar raken en zorg uit handen nemen. Het is je gelukt om echt maatwerk te leveren en rekening te houden met de gebruiken die de Curaçaose afkomst van mijn schoonfamilie met zich meebrengt. Het geduld waarmee je de familie steunde tijdens het afleggen van mijn schoonvader zal me altijd bijblijven. Dat was een bijzonder moment. Ook de manier waarop je onze kinderen betrok bij het afscheid van opa en het advies dat je gaf over de rouwverwerking bij kinderen was fijn. De troostknuffel helpt om de herinnering aan opa ‘levend’ te houden en sluit aan bij zijn laatste wens ‘no lubidá mi’, vergeet mij niet. Ook dank voor het meedenken over het transport van opa in de urn. Opa heeft na een kerkelijke afscheidsceremonie nu zijn laatste rustplaats gevonden in het familiegraf op Curaçao, naast Mai zijn moeder. En altijd als we nu Tom Jones horen, weten we dat opa stiekem meezingt.


 22. Als je ineens geconfronteerd wordt met de onmogelijke taak om afscheid te nemen van je kindje, dan is het heel fijn om Natasja aan je zijde te hebben. Ze heeft ons gesteund van begin tot eind en kwam met mooie ideeën en suggesties. Ze heeft ook aandacht gehad voor onze familie en vrienden. Natasja heeft samen met ons een schitterend, liefdevol en intiem afscheid in elkaar gezet voor onze Izzie en daarvoor zijn we altijd dankbaar!


 23. Ja en toen…. was mijn gedachte toen mijn moeder overleed. Van een lief familielid kreeg ik jou nummer, we hebben gebeld en je was er meteen voor ons. Een warme lieve gedreven vrouw die ons bij alles heeft bijgestaan. Samen kunnen wij op een prachtig afscheid terugkijken.
  Natasja, dank je wel voor al je hulp, begrip en luisterend oor.
  Liefs Esther 🍀


 24. Lieve Natasja, kennen doen we elkaar al jaren. Ik had alleen nooit gedacht dat ik je ooit op deze manier zo nodig had. Toen wij het vreselijke nieuws kregen dat Frank niet beter zou worden, wist ik meteen dat jij de uitvaart zou gaan regelen. Je bent met je warme uitstraling een zeer plezierig persoon om mee samen te werken. Samen hebben we er een mooi en persoonlijk afscheid van kunnen maken, die veel voor mij betekende. Dit alles met een lach en een traan. Je liet iedereen in zijn waarde. Je had alles tot in de puntjes geregeld en daar waar er twijfels waren, kwam je met goede en doordachte ideeën. Naderhand heb ik diverse familie en vrienden gesproken die zeiden dat alles zo goed geregeld was. Nogmaals mijn complimenten!

  Ook na de crematie heb je nog oog voor de nabestaanden. Dit voelt erg goed en vertrouwd. Natasja, ik kan je niet genoeg bedanken voor alles wat je voor mij gedaan hebt.

  Lieve groet,
  Carry


 25. Wanneer er plotseling iemand komt te overlijden wil je dat het graag goed geregeld wordt. Natasja heeft de uitvaart tot in de puntjes geregeld. Ze gaf ons advies en reikte ideeën aan, maar stond vooral ook open voor eigen inbreng. Natasja voelt met je mee en helpt en ondersteunt waar nodig. De rust en warmte van haar heeft ertoe geleid dat wij op een voor ons mooie manier afscheid hebben kunnen nemen van onze ouders. Dank je wel Natasja.


 26. Natasja is een gedreven professional en bovendien een prettig mens. Wat mij betreft een goede combinatie in de uitvaartbegeleiding. Ze heeft ons op een gepaste en nauwkeurige wijze door ons moeilijke proces weten te begeleiden, waarbij ze voortdurend de prioriteiten en tijdlijn bewaakte zonder daarbij de menselijke kant uit het oog te verliezen. Ook op de dag van uitvaart nam ze haar rol op een uiterst plezierige en doeltreffende manier op zich. Wij zijn erg blij geweest met de ondersteuning van Natasja.

  Natasja, nogmaals hartelijk dank!


 27. Ik heb Natasja destijds elders ontmoet, maar ik wist direct dat deze vrouw de uitvaart van mijn moeder moest regelen en ik heb haar voorgesteld aan mijn vader. Ook hij viel als een blok voor deze warme en betrokken vrouw. Wat heb jij ons fijn en professioneel bijgestaan tijdens het regelen en tijdens de afscheidsdienst van mijn lieve moeder. Alles was tot in perfectie georganiseerd en jij wist zelfs een wegafzetting te doorbreken, zodat wij als enige de file mochten verlaten :-). Maar ook week/weken na de plechtigheid geef je ons nog de aandacht die zo welkom is. Namens mijn vader en gezin willen we je nogmaals ontzettend bedanken. Ik zal je aanbevelen daar waar het maar nodig mag zijn. Lieve groet Ilse.


 28. Wij hebben Natasja ongeveer 2 maanden voor het overlijden van mijn moeder ontmoet. We hebben samen met Natasja de locatie bekeken en alles precies zo kunnen invullen zoals mijn moeder graag had gewild. Fijn dacht ik, iemand die ons helpt en in een moeilijke tijd dingen aandraagt en ervaring heeft… Wat ik niet had kunnen bedenken was dat ze na het overlijden zo’n grote steun zou zijn in de hectische tijd die volgde, er werd ons van alles uit handen genomen waar wij dat niet zelf wilde doen maar tegelijkertijd ook een heleboel dingen besproken of aangedragen die we eventueel zelf konden en mochten doen! Daarnaast is Natasja een hele warme persoonlijkheid waar mijn moeder ook al gelijk een fijn gevoel bij had. Zonder jou hadden we haar niet dit mooie afscheid kunnen geven en dat is iets wat we ons voor altijd zullen blijven herinneren! Dankjewel…..


 29. In de laatste dagen voor zijn overlijden, bleek dat mijn vader de uitvaart wilde laten regelen door Natasja. Hij had haar leren kennen bij de uitvaart van een kennis.
  Nadat mijn vader is overleden, hebben wij contact opgenomen met Natasja. Vanaf dat moment verliep de organisatie van het afscheid heel natuurlijk.
  Natasja heeft ons op persoonlijke en professionele wijze begeleid bij de invulling van de uitvaart. Wij kijken op een heel mooi afscheid terug. Nogmaals veel dank daarvoor!


 30. Natasja, dankjewel voor je zeer persoonlijke en warme begeleiding vóór en na het overlijden van mijn man. Je hebt zo goed meegedacht met ons. Het gaf ons dan ook rust dat veel dingen al geregeld waren voor zijn overlijden.
  Het is een bijzonder mooi en heel persoonlijk afscheid geworden. We hebben ook zoveel mooie reacties gehad van familie en vrienden, allemaal even positief over de manier waarop je ons bijgestaan hebt. We kijken met een heel goed gevoel terug op deze periode. Nogmaals hartelijk dank voor alles.


 31. Toen het er naar uitzag dat mijn moeder niet lang meer zou leven, hebben wij contact opgenomen met Natasja.
  In een eerste gesprek hebben wij samen het wensenformulier opgesteld en uitgebreid met Natasja gesproken. Dat gaf veel vertrouwen en rust.
  Onze moeder knapte op en heeft nog anderhalf jaar geleefd.
  Toen het duidelijk was dat het niet lang meer zou duren tot dat mijn moeder zou overlijden, hebben wij Natasja geïnformeerd, zij verzekerde ons dat wij haar altijd konden bellen.
  Onze moeder is heel rustig ingeslapen en Nieuwjaarsdag om 09.00 uur hebben wij Natasja gebeld. Twee uur later was zij met haar team al aanwezig.
  Aan de hand van het wensenformulier hebben wij toen een prachtig afscheid kunnen regelen.
  Dat van tevoren het afscheid was besproken, gaf ons als familie veel rust.
  Wij zijn Natasja heel dankbaar voor haar rustige, vriendelijke en professionele begeleiding. Mede hierdoor hebben wij een mooie, hartverwarmende herinnering aan het afscheid van onze lieve moeder.


 32. Bij het kennismakingsgesprek met Natasja wist ik niet dat ik haar erg snel weer zou zien. Toen mijn man 2 dagen later overleed was Natasja na een telefoontje gelijk aanwezig en aan het werk. Ik heb Natasja leren kennen als een gedreven vrouw die haar vak tot in de puntjes beheerst. Je kunt alles met een gerust hart aan haar toevertrouwen. Niet is haar teveel. Bovendien is Natasja een mensen-mens die rust brengt in een hectische tijd. Ik kan daarom met een goed gevoel terugkijken op de moeilijke tijd van het overlijden van mijn man tot en met de crematie, maar ook op de tijd erna door het contact met Natasja.


 33. Natasja ontmoette ik voor het eerst in hospice Rozenheuvel, waar zij was voor een andere familie. Haar warme uitstraling die mij aansprak op deze website werd bevestigd. Ze maakte meteen tijd voor mij om kennis te maken, waardoor we nog voor het overlijden van mijn -veel te jonge- man al wensen konden bespreken. Ze kan persoonlijke keuzes en wensen heel goed invoelen en bespreekbaar maken. Haar aanwezigheid en de manier waarop ze het hele proces begeleidde, voelde voor de familie heel natuurlijk en vanzelfsprekend. Ook tijdens de afscheidsbijeenkomst en begrafenis hebben aanwezigen Natasja als een warme en prettige persoonlijkheid ervaren. Natasja is een perfectionist en je kunt er helemaal op vertrouwen dat zij alle regeldingen onder controle heeft, zodat je zelf alle tijd en ruimte hebt voor de emotionele dingen. Haar zorg houdt niet op op de dag van de begrafenis.Heel veel dank Natasja.


 34. Natasja, met jouw ondersteuning en warme betrokkenheid heb je een waardevolle bijdrage geleverd aan het afscheid nemen van mijn man.
  Je zag op het juiste moment wat ik nodig had om mijn eigen invuling te kunnen geven aan de afscheidsdienst. Het was een mooi, persoonlijk en waardig afscheid. (25-08-2017)
  Natasja bedankt voor je steun en begeleiding hierin.


 35. De uitvaart was veel minder zwaar dan ik had verwacht, er waren ook heel veel fijne momenten. Natasja, heel veel dank voor jouw professionele en ook zeer persoonlijke begeleiding. Jij zorgde achter en voor de schermen voor de puntjes op de i. De uitvaart was prachtig en daar kijk ik met een heel goed gevoel op terug. Ik zou je zeker aanbevelen!


 36. Toen het overlijden van mijn moeder nabij kwam, wist ik meteen dat ik Natasja zou vragen om de uitvaart te verzorgen. Ze heeft bij eerdere uitvaarten indruk op mij gemaakt door haar kenmerkende warme stijl. Voor en na het overlijden van mijn moeder heeft ze ons op warme wijze, rekening houdend met de onderlinge verhoudingen, professioneel begeleid. We kijken met een goed gevoel terug op de dag van de uitvaart en specifiek de dienst waarin we een goed beeld van mijn moeders leven hebben kunnen geven dankzij meerdere sprekers, mooie muziek in combinatie met foto herinneringen. Natasja, dank voor je goede zorgen, ik zal je (weer) van harte aanbevelen!


 37. Natasja was een grote steun in de verdrietige en verwarrende tijd rondom het overlijden van onze moeder. Persoonlijk, maar ook met de gepaste afstand, voelde ze goed aan waar wij behoefte aan hadden. Wanneer nodig hield ze de regie stevig in handen. Erg bijzonder hoe ze zelfs de kleinste details met veel zorg voorbereidde, waardoor de dag van de begrafenis in alle rust verliep. Mede dankzij haar, denken wij met een dankbaar gevoel terug aan deze dag.


 38. Dankzij Natasja hebben we hele mooie herinneringen aan de uitvaart van mijn vader. Vanaf de eerste tot de laatste minuut nam Natasja ons bij de hand en regelde alles tot in de details. Ze was aanwezig waar nodig en op de achtergrond waar mogelijk. Een hele fijne persoonlijkheid waar je in zo’n stressvolle periode echt op kunt bouwen. Achteraf gezien hadden we denk ik geen betere keuze kunnen maken.


 39. Onze moeder is op 95-jarige leeftijd overleden. Op die leeftijd zijn er nagenoeg geen leeftijdsgenoten meer in leven en daardoor werd het afscheid beperkt tot de intieme familiekring.
  Natasja voelde de situatie heel goed aan en heeft een zeer persoonlijke en warme uitvaart verzorgd.
  Tijdens de bijeenkomst op zondag voor de kinderen en kleinkinderen in de kleinschalige boerderij Moskowa werd Oma’s bewogen leven en haar karakter heel persoonlijk aan de huidige familieleden toegelicht. Ook de laatste voettocht van de 2 zoons op de prachtige begraafplaats van de boerderij naar het crematorium Moscowa op maandagochtend was heel bijzonder.
  Hoewel verdrietig en triest houden wij een warm gevoel over aan dit laatste afscheid van ons aller “Oma”. Nogmaals dank voor het heel persoonlijke afscheid.


 40. Reeds voor het overlijden van onze lieve vrouw, moeder en schoonmoeder hebben wij contact met Natasja opgenomen zodat wij samen met mijn schoonmoeder bepaalde wensen konden vervullen die zij wilde op haar uitvaart. Je weet als nabestaande helemaal niet wat je te wachten staat in zo’n traject, maar dit werd door Natasja heel duidelijk, uitgebreid en zeer begripvol aan ons uitgelegd. Natasja heeft ons bij de hand genomen en ons door dit moeilijke proces geholpen en daar zijn wij haar heel erg dankbaar voor. Natasja is een heel hartelijk en warm persoon die zeer professioneel is en oog heeft voor detail. Ze heeft er voor gezorgd dat we heel liefdevol en warm afscheid hebben kunnen nemen van onze lieve vrouw, moeder en schoonmoeder.
  Dank je wel Natasja.


 41. Afscheid nemen van een dierbare is een bijzonder en ingrijpend proces.
  Natasja heeft ons in deze periode op een professionele, zorgvuldige en empatische manier bijgestaan. We kijken als familie heel tevreden terug op de manier waarop zij ons begeleid heeft. Natasja, heel erg bedankt voor je deskundige en warme begeleiding van de crematie van mijn man en onze vader. Niets was je teveel en met jouw super adviezen, waar je op zo’n verdrietig moment niet aan denkt, is deze periode onvergetelijk geworden. Top!


 42. Natasja heeft de uitvaart van onze moeder op een zeer persoonlijke manier en met een warm hart verzorgd. Wij hebben op geen enkel moment voor en tijdens de uitvaart een “tijdsdruk” gevoeld en daar maakt Natasja voor ons het verschil. Je kunt echt op haar rekenen en niets is haar teveel gevraagd. Ze is erg betrokken en weet op het juiste moment zich terughoudend op te stellen. Het betrekken van de kleinkinderen bij de voorbereidingen en de uitvaart vonden wij belangrijk. Natasja heeft ons nog meer in laten zien dat de dood ook voor kinderen niet beangstigend hoeft te zijn zolang je ze er maar in betrekt. Zo bood ze o.a. hartvormige doosjes aan die de kinderen hebben versierd met herinneringen aan oma en mochten ze zelfs meerijden met de rouwauto. Natasja nogmaals heel hartelijk bedankt voor je warme en goede zorgen en het prettige contact.


 43. Natasja is een grote steun geweest alvorens en na het overlijden van onze vader. Ze was vanaf onze kennismaking erg betrokken maar wist daarbij toch haar professionele afstand te bewaren. Wij hebben ervaren dat zij heel goed aanvoelde wanneer zij werk uit onze handen kon nemen zonder ons de regie te ontnemen. We konden op Natasja rekenen en ze was erg precies in haar werk en wat wij afspraken. Hierdoor heeft ze bij ons een persoonlijke, warme en vertrouwde indruk achtergelaten. Bedankt hiervoor!


 44. Natasja heeft de uitvaart van onze moeder/zus zeer prettig begeleid. Met precies de juiste mix tussen warmte en doortastendheid, waarbij ze er met haar inlevingsvermogen helemaal voor ons was. Ze gaf met gepaste terughoudendheid sturing, daar waar wij met alle emoties na een overlijden dit nodig hadden. Ze voelde de situatie perfect aan. Dit is wat je wilt en nodig hebt, als je naaste overleden is. Dank je wel Natasja.


 45. Dank je wel Natasja voor het mooie afscheid van onze lieve moeder, schoonmoeder, en oma. Met jouw warme persoonlijkheid, heb je ons bijgestaan in woord en daad. Veel dank daarvoor Ronald, Frieda, Stephanie en Yordy


 46. Inspirerend en coachend heeft Natasja ons bijgestaan om de laatste herinnering met mijn vader te mogen creëren.
  Naar de wens van mijn vader zelf, welke in levende lijve Natasja zelf nog heeft ontmoet n.a.v een artikel in de krant.
  ” Deze dame kan jullie helpen”, en dat deed ze zonder te benoemen wat zou ‘ moeten’ of wat ‘ hoort’ .
  Ik, en ik denk dat ik namens mijn familie mag spreken, hebben een goede steun en balans gevonden en met elkaar hebben we een uitvaart mogen realiseren waar wij vol trots op terug kijken….een eigen invulling….zelf gerealiseerd met wat gedegen hulp met ene lach en een traan….als het dan toch moet…..dan vol goede moed, op weg naar een nieuwe morgen…transparant is toekomst. Dank je wel Natasja. Ook pa zou trots zijn.


 47. In november 2015 is onze dierbare vriend Harry overleden. Voorafgaand aan zijn overlijden hebben wij met Natasja en Harry enkele malen gesproken over de uitvaartdienst en alle wensen die Harry had. Tijdens deze gesprekken kwam al gauw de kernkwaliteit van Natasja naar boven namelijk perfect aanvoelen hoe de sfeer van de begrafenis moest gaan worden. Een opmerkelijk voorbeeld hiervan vonden wij dat zij uit de honderden rouwkaarten die er waren in 1 keer de juiste kaart voor Harry koos, de uitvaartbus die Natasja opperde is er gekomen in plaats van paard & koets en uiteindelijk ook de prachtige kist die Natasja voorstelde en waar Harry meteen zeer enthousiast over was. Daarnaast toonde zij een warme betrokkenheid naar ons en naar de familie van Harry.
  Geweldig geregeld!!

  Rein & Bianca


 48. Onverwachts de crematie van je moeder regelen is niet niets. Natasja heeft ons super geholpen bij alle do’s en don’ts die hierbij komen kijken. Zij zorgde ervoor dat niets werd vergeten. Alles is deze dag goed verlopen. Precies zoals onze moeder en ons dit voor ogen stond.

  Dit was een periode waar in korte tijd veel zaken moeten worden geregeld en beslissingen moeten worden genomen. Natasja is een warm en hartelijk persoon en de rust zelve. Ze gaf je het vertrouwen dat alles die dag goed zal gaan. Ze gaf ons advies en reikte ideeën aan, maar stond vooral ook open voor onze ideeën. Zij was onze steun en toeverlaat in deze moeilijke en verdrietige dagen. De dag van het afscheid is gegaan conform mijn moeders wens en die van ons. Een waardig en mooi afscheid.

  Wij kunnen Natasja zeker aanbevelen. Zij zal voor u tot steun zijn in deze emotionele tijd.


 49. Wij kijken met enorm warme gevoelens terug op een heel heftige periode na het zeer plotselinge overlijden van onze vader Bert op 5 december j.l.
  We hebben het als ontzettend fijn ervaren dat Natasja onze rots in de branding was en op ieder moment voor ons klaar stond. Ze heeft ons helemaal op haar warme persoonlijke manier door deze zware week geloodst. Het was een prachtig afscheid van een bijzonder mens. Het troost ons dat ze papa gekend heeft en dat hij al met onze moeder bedacht had dat Natasja (over 20 jaar) zijn uitvaart mocht regelen. Het werd helaas wat eerder maar wat heeft ze het fantastisch gedaan. Wij hebben haar met ons hele gezin in ons hart gesloten.


 50. Wat een geweldige vrouw. Natasja heeft ons bijzonder goed en lief begeleid na het overlijden van mijn man, onze vader en opa. Ze heeft de uitvaart geweldig en met veel liefde samen met ons gezin gedaan. De betrokkenheid voor, tijdens en na de uitvaart; alleen maar een warm gevoel als we eraan terugdenken. Een vrouw om vertrouwd mee te zijn in deze moeilijke en zeer verdrietige tijd. Ik ben gewoon een beetje van haar gaan houden.


 51. Lieve Natasja
  Namens de kinderen, kleinkinderen en natuurlijk mijzelf wil ik jou hartelijk bedanken voor de mooie uitvaart van Jans. Wat zijn wij blij dat jij dit samen met ons hebt gedaan. Je hebt ons alle vrijheid en adviezen gegeven. Ook met Jans kon je het goed vinden. Hij was het die zich bij jou op zijn gemak voelde. Jammer dat je hem maar zo kort gekend hebt. Wij hebben er een vriendin bij. Larissa noemt jou haar grote vriendin. Nogmaals hartelijk dank en wij zullen jou zeker bij anderen aanbevelen.
  Lieve groet, Leida


 52. Wat moet ik nog toevoegen aan al die mooie onderstaande reacties…. Het klopt allemaal. Niets teveel gezegd. Doordat mijn man terminaal was, ben ik voor zijn overlijden al op zoek gegaan naar de juiste persoon om voor ons zijn afscheid te regelen. Via via kwam ik bij Natasja terecht. Er was bij onze eerste ontmoeting al meteen een klik. Het voelde zo goed. “Met deze vrouw ga ik door”, dacht ik bij het afscheid nemen. Mijn man heeft haar ook nog ontmoet. Mooi dat hij haar ook een goede keus vond.
  Het is een prachtig afscheid geworden. Natasja was er al die dagen voor de uitvaart voor ons, zo gedreven, meelevend, zorgvuldig en lief. Kon niet beter. De kinderen en ik houden aan de laatste dagen dat mijn man nog bij ons was (thuisopbaring) en de dag van de uitvaart zelf hele mooie herinneringen. Dank je wel Natasja voor alles wat je toen voor ons hebt gedaan.
  Annemarie.


 53. We hebben Natasja ervaren als een professionele, warme persoonlijkheid die alle moeite neemt om de uitvaart voor de nabestaanden en familie tot in de puntjes te verzorgen. De wensen vult ze zo goed mogelijk in en met gevoel heeft ze ons door deze moeilijke periode begeleid. Mogen we je heel, heel hartelijk danken voor je geweldige begeleiding. Niets was jou te veel. Mede dankzij jou hebben we er ondanks alle verdriet een heel goed gevoel aan over gehouden. Je was voor ons een lot uit de loterij. Nogmaals dank.

  Mia en familie


 54. Natasja heeft ons begeleid bij de uitvaart van mijn schoonvader. Wij noemden haar onze persoonlijke assistent, omdat ze er altijd was wanneer we haar nodig hadden. Alle geduld om ons te helpen het zo te regelen zoals wij dat wilden. Geen kille uitvaartbegeleider, maar een vrouw die oprecht meeleeft en warmte uitstraalt. De uitvaart zelf was geweldig geregeld. Niet eenvoudig met een koor en een orkest, want dat is net even anders dan een standaard uitvaart, maar Natasja maakte het voor ons mogelijk. Hoe zij voor ons en voor mijn schoonvader heeft gezorgd, hebben wij als zeer bijzonder ervaren. Tot slot liet ze ook nog even weten dat de crematie had plaatsgevonden en dat ze er even bij was gebleven. Dat heeft mij een geweldig gevoel gegeven. Wij wensen iedereen een ” Natasja”.


 55. Kan uit volle overtuiging iedereen Natasja aanraden. Ze is in de eerste plaats liefdevol en een warme en betrokken persoonlijkheid. Alles wordt op een rustige, liefdevolle en toch professionele manier verzorgd. Je krijgt ook de nodige handreikingen en tijd om te overdenken hoe je nog dingen zou willen. Alles wordt steeds overlegd voor het definitief wordt.
  Wij hebben Natasja al leren kennen voor mijn man overleed.
  Samen hebben we alles kunnen regelen zoals hij zich gewenst had. Hij was erg blij met haar en dat gaf rust, omdat hij zeker was als de tijd daar was de meeste dingen al goed voor elkaar waren. Ook gaf dat rust bij mij en de kinderen.
  Wij hebben dan ook grote bewondering voor de manier waarop alles is gegaan en vooral vanuit het hart, iedereen heeft dat zo ervaren.
  Ze heeft ons met raad en daad liefdevol bijgestaan en vooral ook de kinderen en kleinkinderen.
  Het contact liep prima en de nazorg is net zo liefdevol als daarvoor. We hebben veel positieve reacties gehad na die tijd van familie, vrienden en kennissen en en ze vonden het prachtig en sfeervol geregeld. Dus al vaak haar adres doorgegeven.
  Wij hebben er een heel fijn en warm gevoel aan overgehouden, nogmaals bedankt voor alles! xxx


 56. Ik ben zeer content zowel met de efficiënte, zorgvuldige afhandeling als zeker ook met de persoonlijke bejegening.
  Het contact verliep vlot en je krijgt gericht antwoord op vragen.
  Natasja straalt een eigen optimisme en oprechtheid uit die meteen warm en vertrouwd aanvoelt.
  Zij werkt samen met collega’s, zoals nodig bij verzorging/afleggen van de overledene en het gedurende de periode mooi opbaren; ook hier echt lof. Je wordt als mens met verdriet alle ruimte gegeven en het tempo wordt samen bepaald.


 57. Wij zijn Natasja zeer dankbaar voor haar geweldige begeleiding na het overlijden van onze (schoon) vader.
  Natasja is professioneel en doortastend, en tegelijkertijd bijzonder warm en oprecht betrokken.
  Belangrijk voor ons was dat, terwijl ons de zorg uit handen genomen werd, Natasja ons alle ruimte gaf voor eigen inbreng.
  Samen met Natasja zijn we tot een prachtige en waardige uitvaartdienst gekomen die erg paste bij wat onze vader belangrijk vond en waar wij met een goed gevoel op terug kijken.
  Dat Natasja naast ons stond in deze moeilijke momenten was erg waardevol en dat zal ons altijd bij blijven.


 58. Na het overlijden van mijn man hebben zowel ik als de kinderen de zeer persoonlijke begeleiding van Natasja als zeer positief ervaren. Tot in detail werd alles tot ons aller tevredenheid geregeld. Ook haar speciale aandacht voor de kleinkinderen in het proces was heel bijzonder. Dankzij haar hebben wij heel goede herinneringen aan het afscheid van mijn man. Heel veel dank daarvoor.


 59. Afgelopen juli is mijn schoonvader overleden. Met de handen in het haar bleven wij achter; ‘hoe nu verder?’ We hebben Natasja gebeld en zij was snel ter plekke om ons bij te staan en om ons bij alles, werkelijk alles te begeleiden en te helpen. De uitvaart onder begeleiding van Natasja is zó gegaan zoals mijn schoonvader wilde en ook zó dat wij er als nabestaanden goed op terug kijken. De warme, vriendelijke en meelevende manier van werken van Natasja heeft ons veel goed gedaan in deze verdrietige periode. Heel veel dank hiervoor!


 60. Natasja heeft ons geweldig bijgestaan bij het afscheid van mijn vader. Ze is sympathiek en doortastend, denkt mee en kan zich goed verplaatsen in andermans wensen. Mede door haar is het afscheid verlopen zoals ons dat voor ogen stond: persoonlijk en op maat gesneden.


 61. Haar enorme betrokkenheid en de energie die zij uitstraalt, zorgden er voor dat ons afscheid van mijn lieve vrouw en fantastische moeder helemaal naar wens is verlopen. Iedereen was zeer enthousiast. Ondanks dat het voor ons een zeer trieste en emotionele dag was, was het ook een hele mooie dag.
  Met name door Natasja. Zeer bedankt voor alles. Bert, Tim, Guus en Noortje.


 62. Natasja verplaatst zich in de persoonlijke omstandigheden van de familie waar ze op dat moment zorg voor heeft. Ze is begaan en je merkt dat ze er iets moois van wil maken met respect naar de overledene en naasten. We zijn blij dat Natasja de uitvaart voor ons heeft geregeld en kijken er met een goed gevoel op terug.


 63. Ik heb het als zeer prettig ervaren zoals Natasja de uitvaart van mijn man tot een waardig afscheid heeft geregeld. Als deskundig, warm en betrokken persoon is zij voor mij een enorme steun geweest. Dank je wel Natasja.


 64. Gedreven en meelevend, alles is bespreekbaar. Een warme en fijne persoonlijkheid en tegelijkertijd altijd professioneel.
  Ik kijk samen met onze familie met een zeer tevreden gevoel terug op een bijzondere, maar persoonlijke uitvaart van mijn moeder.


 65. Natasja hebben wij bij de uitvaart van ons moeder leren kennen als een gedreven en echte persoonlijkheid. Zij legt ” haar eigen lat ” hoog en zal de nabestaanden ” echt ” bijstaan. Wij hebben er bijzonder goede herinneringen aan !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.